Icardi: "En küçüğünden en büyüğüne kadar Türk halkından aldığım sevgiyi hep içimde taşıyorum ve bunu geri vermek istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1701720308553.png

Mauro Icardi: "En küçüğünden en büyüğüne kadar Türk halkından aldığım sevgiyi hep içimde taşıyorum ve bunu geri vermek istiyorum. Bunu tüm ailem hissediyor. 7 yaşındaki çocuğum bile sokakta sevgi görüyor. Ben de sosyal ortamda, sahada, her yerde sevgi görüyorum. Elimdeki Türk bayrağıyla, ay-yıldızı her yerde taşıyarak, bize gösterilen sevginin karşılığını ödemeye çalışıyoruz."

Kardeş küçükleri dövüp yaşlıları itip kakabilirsin istersen ama şu Kopenhag maçını alman lazım.

Kardeş küçükleri dövüp yaşlıları itip kakabilirsin istersen ama şu Kopenhag maçını alman lazım.
Türk milletine olan sevgi saygısını hep bu şekilde korumaya devam etsin de gol atmasa da olur,biz onu gol attığı için değil bu tutumundan dolayı,bizden biri olduğu için seviyoruz

Türk milletine olan sevgi saygısını hep bu şekilde korumaya devam etsin de gol atmasa da olur,biz onu gol attığı için değil bu tutumundan dolayı,bizden biri olduğu için seviyoruz

Yoo, alakası yok. Damat aramıyoruz forvet arıyoruz. Gol atmazsa kapının önüne konur.

İcardi saha içinden çok saha dışıyla ilgilenirsen bizi üzersin, lütfen eski haline dön bir an evvel, durumunu hiç iyi görmüyoruz

Olmaz gol atmazsa icardiyi bile dovebiliriz. Mesele Galatasaray ise kimsenin ayrıcalığı olamaz.

Adamım toparla kendini bu şekilde devam edemez.

Geri
Üst Alt