GSC Haber Icardi: "Gollerimden dolayı mutluyum ama hep söylediğim gibi işim zaten gol atmak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1771010143803.webp

Mauro Icardi: "Gollerimden dolayı mutluyum ama hep söylediğim gibi işim zaten gol atmak."

Mauro Icardi: "Juventus maçına hazır olduğumuzu net şekilde gösterdik."

Hedefin 100 golü geçmek mi?

Mauro Icardi: "Yani evet forvet olarak amacınız her zaman gol atmaktır. Bu bir akşamda yapılmış bir şey değil, 4 senelik sürecin sonucu. Takıma yardım etmek her zaman önceliğim. Çok mutluyuz. Buraya geldiğiniz zaman stadı dolu görüyorsunuz, oyunculara şarkılar besteleniyor. Taraftarımız bizi çok mutlu ediyor.. Rekorların Galatasaray tarihine ekleniyor olması beni çok mutlu ediyor. Galatasaray ve kendim için mutlu olduğumu söylemekten asla vazgeçmeyeceğim. "

Juventus'a tekrar kabus olmayı düşünüyor musun?

Mauro Icardi: "Açıkçası evet... Inter ve Sampdoria ile iyi sonuçlar aldım, çok goller attım. Benim sevdiğim favori takımlardan biriydi, onlara karşı oynamak. En iyi şekilde hazırlanıyoruz."

Sahada İlkay başıboş gezeceğine Icardi oynasın daha iyi yeminle on numara pozisyonunda oynayıp gizli forvet gibi istediği zaman golünü atıp çıkıyor usta

Tottenham maçı öncesine döndü kral form olarak 2024 İcardi artık.

2023 imkansız zaten

100 bu sene imkansiz ya

Baba büyüksün çekemeyenler anten taksın.

Osimhen üzerindeki bu agresifliği bırakmazsa yakında Icardi formayı alır

Ulan gelirken o kşadar sevinçliydikki serviste ayağa kalkıp halay çektik dans ettik :D Ulan bugün satıştan 40k aldım bu kadar sevinmedim :D

Geri
Üst Alt