Icardi: "Hakemlerin neden sürekli bize karşı hatalı karar verdiklerini anlamış değilim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Mauro Icardi: "Maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Golleri de bulduk. Hocamızın istediği şekilde oynuyorduk ancak 30. dakikada hakem hatası olarak değerlendirebileceğim bir kırmızı kartın ardından maçın kontrolünü kaybettik."

Mauro Icardi: "10 kişiyle 60 dakika oynamak kolay değil. Hakemlerin neden sürekli bize karşı hatalı karar verdiklerini anlamış değilim."

Mauro Icardi: "Antrenmanlarda iyi çalışıyorum. Maçlara da iyi bir şekilde hazırlanıyorum"

Bi icardi mi var bu takımda tüm topçular topyekun protesto etmeli

Alis kardesim. Turkiyede futbol Galatasaraya karsi oynanan futboldur.

Hakemler hata yapmaz bu ülkede galatasarayı sabote eder sadece icardi öğren artık.

Bugün her topu kovaladı her hava topunu indirdi.Adam hem kaliteli hem hırslıydı inşallah devam eder ligin üstünde

Sen git 30 yaş altı dünya yıldızı futbolcuyu ucuza getir transfer başarısı sağla sonra Lig'te ki fubolla ilgili kuruluşlar fedarasyon ve merkez hakem kurulu gelsin istediklerine göre bunu baltalasın.Sonra buraya niye dünya yıldızı futbolcu veya iyi bir yabancı hoca gelmiyo oluyo yav :D

hata degil kasıt

Adam kariyeri boyunca böyle tutarsız, taraflı hakem ordusu görmemiş ki şaşırıyor haklı olarak

Icardi senin yaptığın açıklama yanlış olan, hakemin ki değil. Hakemin yaptığı bayağı art niyet, kasıtla yapılan şeyler

Geri
Üst Alt