Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.074
- 108.761
- 4.738
Kalmalı. Kamptan sonra toparlamazsa devr arası Amerika'ya salariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik profiline Okan hocamizin fotosunu koymanin zamani gelmedi mi hea?Konuyu açana bak ulan![]()
ilk yarı Gençler maçıOsimhen sakatlen bir şey olmaz, icardi var dediğiniz tek maç bile varsa kalsın. Ben osimhen varken oyuna girdiğinde bile eyvah maç bitti modunda oluyorum
O zaman kalsın reis, sana güvenirim biliyosunilk yarı Gençler maçı
Ben dilim gitsin diyemez. Gitmesini isteyene de sözüm yok. Sadece giderken saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. O "duygusallığa gerek yok" benim gözümde safsata zira o duygusallık futbolu bu kadar sevilme sebebi kitleler tarafından.O zaman kalsın reis, sana güvenirim biliyosun![]()
Icardi'nin ihtiyaç duyduğu şey, kendisine güvenilmesi. Bu adam kendisine güvenildiği zaman, sakatlığına rağmen hiçbir maçı kaçırmadan oynayan bir adamdı. Icardi, kendisine güvenildiğini hissettiğinde her türlü fedakarlığı yapar.7 - 8 kilo verip kendine bakarsa kesinlikle kalmalı ..
Dünya üzerinde tek vuruş konusunda hala ilk 5 e girecek bir yeteneği var..
Olay tamamen kendisinde bitiyor.
Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsun, 30 - 40 milyon taraftarın ve bir çocuk neslinin idolüsün.. Yerinde olmak isteyecek binlerce, yüzbinlerce insan var..
Şu yukarda boldladığım şey çok zor olmasa gerek..
Şu mesajın üstüne başka bir mesaja gerek yok.Osimhen sakatlen bir şey olmaz, icardi var dediğiniz tek maç bile varsa kalsın. Ben osimhen varken oyuna girdiğinde bile eyvah maç bitti modunda oluyorum