Üye Görüşü Icardi Kalmalı mı Gitmeli mi?

Icardi Kalmalı mı Gitmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Dört 5 milyon oynayacaksa kalsın

Diyelim Icardi gitti. Osimhene de Real PSG falan talip oldu, 150-180 arası sattık. 2 tane üst kalite forvet alabilecek miyiz zaten en az 5 ilk 11 oyuncu ihtiyacı varken?

Mertens tarzı bir 10 yokken İcardinin performansı başka olur, varken başka. Aynısı Osi için de geçerli.

5,5 milyon euroya 1+1 ho.

Forumda gitmeli seçeneğinin yüksek çıkmasına sevindim. İşte bu yüzden biz Galatasaray'ız. Net gitmeli. Güzel bir vedaya ihtiyacımız var.

O zaman kalsın reis, sana güvenirim biliyosun😁
Ben dilim gitsin diyemez. Gitmesini isteyene de sözüm yok. Sadece giderken saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. O "duygusallığa gerek yok" benim gözümde safsata zira o duygusallık futbolu bu kadar sevilme sebebi kitleler tarafından.

7 - 8 kilo verip kendine bakarsa kesinlikle kalmalı ..

Dünya üzerinde tek vuruş konusunda hala ilk 5 e girecek bir yeteneği var..

Olay tamamen kendisinde bitiyor.

Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsun, 30 - 40 milyon taraftarın ve bir çocuk neslinin idolüsün.. Yerinde olmak isteyecek binlerce, yüzbinlerce insan var..

Şu yukarda boldladığım şey çok zor olmasa gerek..

7 - 8 kilo verip kendine bakarsa kesinlikle kalmalı ..

Dünya üzerinde tek vuruş konusunda hala ilk 5 e girecek bir yeteneği var..

Olay tamamen kendisinde bitiyor.

Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsun, 30 - 40 milyon taraftarın ve bir çocuk neslinin idolüsün.. Yerinde olmak isteyecek binlerce, yüzbinlerce insan var..

Şu yukarda boldladığım şey çok zor olmasa gerek..
Icardi'nin ihtiyaç duyduğu şey, kendisine güvenilmesi. Bu adam kendisine güvenildiği zaman, sakatlığına rağmen hiçbir maçı kaçırmadan oynayan bir adamdı. Icardi, kendisine güvenildiğini hissettiğinde her türlü fedakarlığı yapar.

Bence bu sezon ana problem, ikinci plana atılmasından dolayı yaşadığı motivasyon kaybı. Icardi'ye ana planda yer açmayı başarırsan, Icardi yine leblebi gibi gol atar.

Osimhen gidip Icardi kalırsa yeni geleni yerler.

4 milyon Euro’ya anlaştı haberini okudum bugün inşallah doğrudur ama bu rakam net olmamalı performansa dayalı olmalı

gitsin bence güzel bir veda ile. kalacaksa da yedek forvet olarak kalabilir. aman ha çift forvetli sistem falan düşünmesin Okan hoca.

Bu soruyu cevaplamak için sadece Taraftarin gözünden değil bir de Mauro‘nun gözünden bakmak gerekiyor bence.

Mauro genç yaşlarda futbolu bırakmak üzereydi aslında. Babası ısrar edince devam etti. Inter döneminde kaptanlığa kadar yükseldi belki ama futbol onun için hep arka planda kaldı.

Kariyeri boyunca belki de ilk defa futbola ve bir kulübe asik oldu. Bunun sebebi ise Galatasaray oldu.

Bence Mauro kariyerini bu yüzden bu forma ile bitirmek istiyor.

Mali şartlar uygun olursa kesinlikle futbola Galatasaray forması ile veda etmesini istiyorum

Geri
Üst Alt