Icardi PFDK’ya Sevk Edildi

Kulüpte avukat yok,icardi paraya kıyıp kendine iyi bir avukat tutsa belki cezayi düşürür

Diger paylasan segio ve toreyrayi da sevk etsinler. Ellerinden geleni ardina koymasin şerefsiz ordulari

Tüm bunları yaparken yaliyla o kari keyif viskisi ictiklerine eminim

No problem göt Lalesi

Screenshot_2023-04-07-19-25-34-84_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Birkaç hafta Zaniolo forvet olur.

Ulan dedik arkadaş neyse. Zaniolo oynar orada artik.

Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz ve artık yaşananlar yüzünden kafayı yemek üzereyim. Her yerden pislik akıyor, her türlü hukuksuzluk göz göre göre yapılıyor. Galatasaray şampiyon olmasın diye her türlü usulsüzlük yapılıyor ve korkmadan açık açık yapıyorlar bunu. Bu zihniyet bizi şampiyon yapmamaya yemin etmiş, bununla sahada mücadele etmek çok zor. Bir gün bir arbede yaşanacak statta. Belki de istediklerinden biri de budur.

1 maç dahi ceza alırsa gereğini yapmayan yönetim bir dakika kalmamalı.

Bişey olmaz ceza vereceklerini sanmıyorum. Osai küfür etmişti diye hatırlıyorum.

aynen yönetim aciklama yapsaydi simdi Icardi sevk edilmeyecekti

Olası cezasını kupada çekmiyor mu.

Haftalardır bilinçli olarak çiğ çiğ doğradıkları yetmedi haysiyetsiz köpeklerin, üstüne de ceza verecekler icardiye namussuz herifler. Ulan konya adana başak hepsi mi üst üste gelir. Fenev yavşağına verilenlerde cabası. İki haftadır ceza almayayım diye sabrediyorum dahada dayanamadım. Veremediğiniz o kırmızı kartları götünüze sokun. EN BÜYÜK CİMBOM. ŞAMPİYON CİMBOM 🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

ceza çıkmaz diyenler bu 6222 çocuklarının ardaya verdiği cezayı, fatih hoca ağzını açınca ceza yağdırdıklarını unutmuşlar herhalde. pfdk ve tahkim gs düşmanı fenerli dolu

ceza çıkmaz diyenler bu 6222 çocuklarının ardaya verdiği cezayı, fatih hoa ağzını açınca ceza yağdırdıklarını unutmuşlar herhalde. pfdk ve tahkim gs düşmanı fenerli dolu
Küfür yok bir şey yok neye göre ceza verecekler jesus bundan daha fazlasını söyledi noldu, o fener falan demeyin adamdan kan alırlar.

Geri
Üst Alt