Icardi: "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsak İstanbul'da da kendimizi göstereceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1692825520190.png

Mauro Icardi: "Güzel bir gol attım. Güzel de bir asist oldu. Baktım kaleci öne çıkıyor, Midstjö'ye attım ve golü attık. Buradaki tüm takımlar zor. Evimizde de bunun bilinciyle maça çıkacağız." (GS TV)

Mauro Icardi: "Farklı şartlarda oynayınca, maçlar da farklı olabiliyor. Bugün iyi oynayamadığımızı söyleyebilirim ama bunlara da alışmamız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsak İstanbul'da da kendimizi göstereceğiz."

Mauro Icardi: "Taraftarlarımızı çok seviyorum, bunu hep dile getiriyorum. Deplasmanda ve evimizde sürekli yanımızda oluyorlar. Ben de attığım gollerle onlara karşılık vermeye çalışıyorum."

Mauro Icardi: "Ben Arjantin'de de oynadım. Atmosferin nasıl olduğunu biliyorum ancak buradaki taraftarlarımız sıra dışı."

Mauro Icardi: "Gol bazen tek dokunuşla, bazen kontrolle de yapmak gerekebiliyor. Bu biraz içgüdü. Ceza sahası içine gelen topu nasıl gol atarım diye düşünmek gerekiyor. Yunus çok güzel bir pas attı, ben de bunu ancak tek vuruşla atabilirim dedim."

beyaz karı, şişman karı, kuzu eti, yürük at;
faidattün, faidattün, faidattün faidat.

O kadar soğukkanlı oynuyor ki maç içinde Mertens'e topukla bıraktığı top ve Midtsjö'ye attırdığı goldeki topta çok rahattı. Sadece kendi atmıyor. Bencillik yapmadan en müsait pozisyondaki arkadaşına da klas bırakıyor. Tek bir hareketiyle maç aldırır dedikleri şey tam olarak bu oluyor.

Mauro Icardi: "Gol bazen tek dokunuşla, bazen kontrolle de yapmak gerekebiliyor. Bu biraz içgüdü. Ceza sahası içine gelen topu nasıl gol atarım diye düşünmek gerekiyor. Yunus çok güzel bir pas attı, ben de bunu ancak tek vuruşla atabilirim dedim."

Tek başına maçı aldı. Performansi elestirmesi de iyi oldu. Tam lider

Mauro Icardi: "Ben Arjantin'de de oynadım. Atmosferin nasıl olduğunu biliyorum ancak buradaki taraftarlarımız sıra dışı."

şu maç sonu sinirlenmiş vs demeçleri abartmamı yoksa hakikaten var mı üstü kapalı bir tepkisi.

icardiyi üzen şu an linç yer :D

Mauro Icardi: "Ben Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum."

İcardi olmasa clye cıkamasak üzülmem sadece icardi için gruplara kalmayı istiyorum.Diğerleri haketmiyor çünkü.Okan hocada haketmiyor.

Geri
Üst Alt