Icardi: "Son maçımızdan sonra, başkanımız ve yöneticilerimizle geleceğim hakkında muhakkak bir konuşma yapar"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
1681502708376.png

Icardi'den sözleşme açıklaması! Kayserispor karşısında hat-trick yapan Mauro Icardi maç sonu verdiği röportajda mutlu olduğunu söyledi.

Icardi’nin değerlendirmeleri şu şekilde:

“Galibiyet ve goller için mutluyum. Galatasaray formasıyla ilk defa hat-trick yapıyorum. Takımın kupadan elendikten sonra reaksiyon göstermesi önemliydi. O açından bu maçı kazanmamız ayrı önem arz ediyordu. Bu yüzden mutluyum.”

“DAHA ÖNÜMÜZDE 9 MAÇ VAR”

“Sezonun bitmesine daha çok var. Önümüzde oynamamız gereken 9 maç daha var. Her seferinde kazanmamız lazım. Kazandığımız ve iyi oynadığımız zaman amacımıza ulaştığımız için mutlu oluyoruz. Bir sonraki maçlara da aynı şekilde hazırlanarak odaklanmış bir şekilde çıkmamız gerekiyor.”

Galatasaray’daki geleceği ile ilgili sorulan soruya Icardi, “Daha çok maç var. Sezonu bitirelim. Sezonun en iyi şekilde bitmesi için çaba gösteriyoruz. Sezon sonunda başkanımızla ve yöneticilerimizle mutlaka bir konuşma yapılır.” diye yanıt verdi.

''Galatasaray formasıyla ilk defa hat-trick yaptım.''

ask adami gozunu karartmis

Bir kaç kez kötü oynasın forumdaki futbol ulemaları baslar eleştiri adı altında aşağılamaya sosyal medya mantığı ile

seneye sampiyonlar liginde gol kralı olacak inşallah.Erden Tımurdan buyuk transferler beklıyorum.Cok başka ust duzey bır takım kuracaktır,icardı bence tekrar kiralık kalır.

Gelecek sene için daha konuşulmamış anladığım kadarıyla.

aslında wanda ile ilişkisi de normalleşti eskisi kadar ateşli pozlarda yok ortada

Geri
Üst Alt