GSC Haber Icardi: "Sözleşmem bittiğinde buradan başım dik bir şekilde ayrılacağım"

Ünlü feylesof @Nedim Elkoparan Futbolda dün yok bugün vardır cümlesini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz.

İcardiye böle gülüyorum

c357354b-e130-4a01-8968-568ba758f440.webp

Ayrıldığı gün başı dik ayrılacaktır kesinlikle
Ama sanki geçirdiği ağır sakatlık sebebiyle değil de keyfi bir devalüasyona uğramış gibi adamı aşağılayanlar şayet adam iseler başlarını eğerek utançtan konuşmayacaklardır diye umut ediyoruz
Tercihimiz bir kaç sezon daha kadromuzda yer almasıdır enteresan olan ölüsünün bile takımın en çok gol atanı olması
Ama bu ortamda kalmayıp bu gaddar taraftarlar ve arkasından dümen çeviren basiretsiz yöneticilere s çekerek gitmesi de bence anlaşılabilir bir vaziyet olur.

1-2 sene içinde futbolu bırakacağını düşünüyorum, toparlanma durumu diye bişey yok zaten öyle bir isteğide yok adamın.

Gerçek icardi geçen sene ölmüştür yerine geçen yoshi çikardidir

Kimler geldi, kimler gitti bu kulüpten, Icardi’nin adı da Galatasaray tarihinde en üstlerde yazacaktır elbet ama hiç kimse Galatasaray’dan büyük değil…

3.5 sezon 107 maç 68 gol 20 asist

Aynen kral uza, uza ki 35 yaşında dön diye yalvarsınlar.

Büyük topçusun, hem de çok büyük ama ilk sezonunda da dedim. Çalışmayı sevmiyorsun ve bu büyük handikap. 3 sezon önce neysen bugün de o durumdasın aslında değişen bizim taraftar, zira artık sana mecbur değiller, artık başka aşkları var. Zamanında 2 katı maaş teklifinden vazgeçeren büyük enayilik yaptın. “Aşkın olayım, taraftar seni çok seviyor” vs diyerek seni kandırdılar.

Dediğim gibi şayet futbolu bırakmamış olursan 35 yaşında dön diye yalvarırlar merak etme. O zaman tekrar yürümene ses çıkarmazlar. Mahkum oldukları için. Sonra tekrar bir aşk bulurlar sana tekmeyi basarlar. Zamanında Gomis’e yaptıkları gibi..

Sert yapmaya gerek var mi? Oyle boyle 4 sene bu takimla buyuk mucadele verdi. Psikolojik ustunluk saglamamiza yardim etti. Yasandi bitti iste

Dün kral kaybederse diye dize final yapmıştı evet krallarda kaybedebiliyor zamanla sende kaybettin kral evet özleyeceğiz seni ama kral kaybetti

3.5 sezon 107 maç 68 gol 20 asist

Aynen kral uza, uza ki 35 yaşında dön diye yalvarsınlar.

Büyük topçusun, hem de çok büyük ama ilk sezonunda da dedim. Çalışmayı sevmiyorsun ve bu büyük handikap. 3 sezon önce neysen bugün de o durumdasın aslında değişen bizim taraftar, zira artık sana mecbur değiller, artık başka aşkları var. Zamanında 2 katı maaş teklifinden vazgeçeren büyük enayilik yaptın. “Aşkın olayım, taraftar seni çok seviyor” vs diyerek seni kandırdılar.

Dediğim gibi şayet futbolu bırakmamış olursan 35 yaşında dön diye yalvarırlar merak etme. O zaman tekrar yürümene ses çıkarmazlar. Mahkum oldukları için. Sonra tekrar bir aşk bulurlar sana tekmeyi basarlar. Zamanında Gomis’e yaptıkları gibi..
sadece gol sayısı da değil her maçta ve şampiyonlukta kırılma anları olur, bu anlardan 2-3 tanesinde öne çıkan adam kral olur zaten o sezon

icardi 2 sezon boyunca o anların neredeyse hepsinde öne çıktı ve gerekeni yaptı

çapraz koparıp döndükten sonra osimhen gibi adamın yedeği olarak bi ay bile kredisi yokmuş birçok kişi için, bi akıllı onlar çünkü duygusal bakmazlar saf zekayla analiz yaparlar biz salağız okan hoca da salak, bunların hepsi de futbol dahisi zaten kodumun yerinde

Ayrıldığı gün başı dik ayrılacaktır kesinlikle
Ama sanki geçirdiği ağır sakatlık sebebiyle değil de keyfi bir devalüasyona uğramış gibi adamı aşağılayanlar şayet adam iseler başlarını eğerek utançtan konuşmayacaklardır diye umut ediyoruz
Tercihimiz bir kaç sezon daha kadromuzda yer almasıdır enteresan olan ölüsünün bile takımın en çok gol atanı olması
Ama bu ortamda kalmayıp bu gaddar taraftarlar ve arkasından dümen çeviren basiretsiz yöneticilere s çekerek gitmesi de bence anlaşılabilir bir vaziyet olur.

sadece gol sayısı da değil her maçta ve şampiyonlukta kırılma anları olur, bu anlardan 2-3 tanesinde öne çıkan adam kral olur zaten o sezon

icardi 2 sezon boyunca o anların neredeyse hepsinde öne çıktı ve gerekeni yaptı

çapraz koparıp döndükten sonra osimhen gibi adamın yedeği olarak bi ay bile kredisi yokmuş birçok kişi için, bi akıllı onlar çünkü duygusal bakmazlar saf zekayla analiz yaparlar biz salağız okan hoca da salak, bunların hepsi de futbol dahisi zaten kodumun yerinde
Bu sezon bile 2 maçı aldı… Alanya ve Gençler maçı onun sayesinde bence. Son samsun maçında da son saniye çevrilmesinde ciddi katkısı var. Çapraz bağları kopardı evet ama Osimhen gibi koşmasını bekleyenler vardı. O tuhaf geliyor bana da. Yoksa dediğim gibi bu adamın sürekli antrenmansız oynamasından 3 yıldır rahatsızım ben de. Ama o zaman el mahkum olunca “Yaa tatil yapacak tabi” diyenler bugün eleştirince komik geliyor.

Sözleşmenin hakkını ver sonra nereye gidersen git.

Kendine bakmıyor
Sakatlık falan artık hikaye

Ama hagiden sonra beni ekrana bağlayan bir topçumuzdur kendisi

Geri
Üst Alt