Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.856
- 1.034
- 1.273
--------------Icardi------------
--Mertens -- Yunus ---Adama--
------Oliveira ---- Torreirra ----
--Mertens -- Yunus ---Adama--
------Oliveira ---- Torreirra ----
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza alıyorsun whatsapptan laflar ediyorsun forum hakkında yine ihraç edilmiyorsun ve cezanın bitmesine 2 gün kala insanlık edilip cezan kaldırılıyor. Şu ettiğin lafa bak. Girmeyeceksen foruma girme ya da ihraç edelim git. Ama bir daha af verilmez.Yok bu konuyu actiktan sonra gidiyorum yine. Kripto irkci + irkci sevicilerle isim olmaz. I‘m out again
Et . Af istegim felan da olmadi, o nun büyük gösterme cabasi nedir?. Irkciliga alttan irkciliga göz yumuldugu müddetce neverCeza alıyorsun whatsapptan laflar ediyorsun forum hakkında yine ihraç edilmiyorsun ve cezanın bitmesine 2 gün kala insanlık edilip cezan kaldırılıyor. Şu ettiğin lafa bak. Girmeyeceksen foruma girme ya da ihraç edelim git. Ama bir daha af verilmez.
Taraftarlikta manasiz ben olsam kim iyiyse onu desteklerdimaslında manasız uçak falan beklemek, şahsen ben beklemezdim.
fener bu sene iyi rengoTaraftarlikta manasiz ben olsam kim iyiyse onu desteklerdim
Olabilirfener bu sene iyi rengo![]()