Icardi ve Ailesi, İstanbul'a Geldi

iyi oynarsa italya'dan bir takım alır icardi'yi psg'den. yaşı hala iş yapacak seviyede

kendisi de bu kafa yapısında olursa 1 senelik ama güzel bir hikaye olur.

Umalim oyle olsun... Simdiye kadar (bugun dahil) giris-gelisme = Falcao gibi. Tek fark yas, ve yuklu kontratina ragmen (yani mevzusu para degil, salt) buraya gelmek istemis olmasi. Ama buna tatil gozuyle de bakabilir. Bunu zamanla sahada anlayacagiz. Bu kisimlar benim gibi kasar seviyedeki taraftari etkilemiyor. Izlemiyorumda gelisini vs.. cunku ayni klasik goruntu.. 3'lu cektir, iki sarki soyle bagir cagir atki sov falan sonra "sakatim" ya da "canavar" gibi bknz: Sneijder. Umarim sonu "en az" Sneijder gibi olur.

Super Mario
Wanda'nin elinde degil ki, PSG'nin keyfi bilir bu durumu :) Haa, alacaklarina karsilik falan bonservisi cozerse ki sanmiyorum Guney Amerikalilar'i az cok biliyoruz, belki.
Wanda söker alır oradan. 😄 PSG için çok büyük bir durum yok aslında ortada dediğiniz gibi. Orada aldıkları maaşı bırakmak isteseler bugün de bonservisini verirdi muhtemelen PSG. Zaten 2024 yazında bitiyor sözleşmesi, Wanda, Icardi, Galatasaray istedikten sonra bir şekilde bonservisini alırlar. Önemli olan ortada çok ciddi bir maaş var, Icardi'ye biz 3m€ ya da ne veriyorsak bile üstünü PSG tamamlıyor, Icardi ailesinin bir indirimi yok ortada. Bakalım, bu sezon burada şampiyonluk yaşasın da gerisini konuşuruz.

İşin şakası bir yana benim asıl gönlümde yatan isim Dembele. Yazın sözleşmesi bitecek, Mohamed'in opsiyonundan falan gelecek paradan bu arkadaşa imza parası ayırsalar, deneseler güzel olabilir

wanda pasaport kontrolünde beklemekten sıkılıp geri gidiyormuş :D

olm adamın yanındaki dayılar kim atkıya boğacaklar adamı :D

baba adamın yanında kulüpten kimse yokmu tıkış tıkış konusturuyorlar adamı bir rahat bırakın daha çok konusurlar rahat rahat salın bir

Geri
Üst Alt