Icardi, Wanda Nara'nın Kirli Çamaşırlarını Döktü!

Su yasli kadini yazip durmayin.

İcardi'nin futbol hayatını uzatır.

1733232296076-png.269281

Akıllardaki soru wanda icardi'nin hangi takım arkadaşına yazdı.

Kral, Maxi Lopez ile barismali ve Messi ile saflari siklastirmali. Arjantin milli takimina comeback yapip 2026 dünya kupasını almalı. O zaman sen izle ve gör alcak kari

İcardi'nin futbol hayatını uzatır.

6 yil sonra menopoz olacak hic cekilmez ondan sonra. Icardi'ye boyle cok serbest biri degil daha sadik ve yaninda durmasini bilen biri gerek suan. Isterse bekar kalsin tabi kendi bilirde ben sadece fikrimi soyluyorum. 😁

8 yil sonra menopoz olacak hic cekilmez ondan sonra. Icardi'ye boyle cok serbest biri degil daha sadik ve yaninda durmasini bilen biri gerek suan. Isterse bekar kalsin tabi kendi bilirde ben sadece fikrimi soyluyorum. 😁
8 yıl sonrayı o zaman düşünür. Bir de İcardi de bu tarz şeyleri sever gibi bir sanki.

Kerem o yüzden mi gitti Benficaya acaba? Kerem e yazmış olabilir mi

Neyse bu sefer ciddi gibi
Inşallah çocuklar da burada yaşarlar

Yani istek dahilinde değilse bir erkek nasıl fiziksel şiddet görebilir bir kadından yav? Tasarım olarak pek mümkün görünmüyor..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani istek dahilinde değilse bir erkek nasıl fiziksel şiddet görebilir bir kadından yav? Tasarım olarak pek mümkün görünmüyor..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıyordur tabak bardakçanak fırlatıyordur adama obje atıyordur

Burcu Özberki yengemiz yap Icardi ve Gscimbom zulmünden yengemiz yaparak çıkart onu

Yalnız China Suarez e baktım da bu Wanda bataklığında kaybolmak için deli olmak gerek.

Geri
Üst Alt