Icardi'den Mesaj: "Birkaç ay uzak kal, bir gülümsemeyle, çok çalış ve daha iyi geri dön"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Mauro Icardi: ''Günaydın, bu sabah testlerden sonra en kötü haber doğrulandı.

Birkaç ay uzak kal, bir gülümsemeyle, çok çalış ve daha iyi geri dön. Takım arkadaşlarıma ve tüm Galatasaray ailesine başarı ve başarılarla dolu bir sezon diliyorum 💛 🦁♥️

Şu anda ilgilenen ve yakınımda olan herkese teşekkürler.

Herkese bir öpücük, yakında geri döneceğim.. 🔜"
1000014102.jpg

Kendine bakmadığı için böyle kolay sakatlandı.

Sahada çok hantaldı ve iki mücadelelerde yoktu.

Sporla ilgilenenler bilir ne kadar idmanlı olursanız o kadar çevik olursunuz. bu da sakatlanma riskinizi azaltır. çükü diri bir insan düşerken bile kontrollü düşebilir ayağı yere sağlam basar.

maalesef hem okan hocam küstürmemek için zorladı hemde icardi kendisine bakmadı.

dönüşü sezon sonu olur o zaman birşekilde sözleşmesinden ve bonservisinden çıkmak için fırsat olacak. tabi bu sakatlıktan sonra talibi olursa.

Lan ya o kadar aptal pozisyonları çıkardı ki avel kalecileri biri gol olsa bu sakatlık yaşanmayacaktı belki hocaya sallanıyor ama bence burası daha şanssızlık.

Bu arada hocaya ben de sallıyorum o konuda haksız demiyorum kimseye de harbiden olacak iş değildi ya.

Son düzenleme:
Son zamanlarda en çok kızdığım futbolcuydun ama her zaman olmazsa olmazimizdin. Keşke biraz daha kendine iyi baksaydin. Lutfen bir an önce iyileş ve geri dön kral. :(

dönüşün muhteşem olacak biliyorum kral

Ciddi bir sakatlık, geri dönüşü nasıl olur belirsiz. Çok çalışması lazım ameliyattan sonra. Geçmiş olsun.

hoca kararı ayrı bir eleştirel konu.

ters falan basmadı dümdüz bacağını uzattı. ama vücut o kadar bitik ve güçsüz ki, taşımıyor ağırlığı vücut, koparttı.

geçmiş olsun, umarım daha iyi geri döner.

Haziranda mi ne Wanda ile bir Podcast'da tek sene sözlesmem var dememismiydi? Sanki son senesi garanti degilmis gibi konusmustu.

Sözlesme cift tarafli opsiyonsa, siz GS olsaniz, fiziksel aylardir dökülen, fizigi bitik gibi duran adamin birde capraz bagsi koptuktan sonra, o sponsorlarla aldigi 10 milyonluk maasli opsiyonunu cekermiydiniz?

Oynamayı seviyor erken döner.

Emeklerin için teşekkür eder, kariyerinin devamında river plate'de başarılar dileriz.

Haziranda mi ne Wanda ile bir Podcast'da tek sene sözlesmem var dememismiydi? Sanki son senesi garanti degilmis gibi konusmustu.

Sözlesme cift tarafli opsiyonsa, siz GS olsaniz, fiziksel aylardir dökülen, fizigi bitik gibi duran adamin birde capraz bagsi koptuktan sonra, o sponsorlarla aldigi 10 milyonluk maasli opsiyonunu cekermiydiniz?
1.5 sene daha var sozlesmesi. 2026 yaza kadar. Opsiyon falan gibi birsey yok.

Çekmezdim.

mutlu olduğun yerde yaşa ve gülümse.. osimheni alma imkanımız olabilseydi keşke.

Umarım daha iyi dönersin Kral. Sana bir krallık bir kaç şampiyonlul daha çok yakışır özleyeceğiz.

Geri
Üst Alt