- 27 Ocak 2010
- 59.659
- 31.191
- 3.523
Kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaması mümkün değil diz sakatlıkların yanlış bilmiyorsam çoğunlukla zeminden kaynaklanıyor iyi bir zemin olsa dize yük binmeden ayağı kayıp takılmaz ve dize ters hareket oluşturmazdı.Sakatlıkta zeminin payı eğer varsa hepsi kovulmalı.
Koca Galatasaray patates tarlasında oynuyor.
En doğru şeyi yazmışsın,tebrikler valla.su an hayatındaki gidişat iyi değil,kafaca da toparlar.ve yeni bi tarih yazma imkanı varBence hayatının dönüm noktası olacak bu sakatlık. Sakatlık olmasa belki sene sonu psikolojim iyi değil vs şeklinde vedalaşıp belki de 32 yaşında futbolu bırakacaktı. Bu sakatlıkla birlikte hayatında yeni bir pencere ve başarması gereken bir adım daha açıldı. Kendisinde bir doymuşluk vardı şimdi yenmesi gereken bir sakatlık ve futbola geri dönüş hikayesi kendisini bekliyor.
Belki de bu dinlenme periyoduyla vücudu üzerindeki yükü atıp sonra toparlanma süreci ile yeniden kendini bulmaya başlayacak.
Sakatlık sonrası boey ve barışın kişisel antrenörü ile özel çalışma yapması lazım ki vücudu toparlasın.
Ben umut ediyorum ki eskisinden daha güçlü dönecektir.
Yok zeminden kaynaklanan bir sakatlık değilmiş. Zaten zemin iyi olmasa da sakatlığa sebep olacak bir zeminde değildi. Tabi bu zemine bakan daha önceden kovulup gelen adam bundan bağımsız kovulmalı. Bu sakatlığın zeminle alakası olmaması çimlerin hastalanması ve hala düzelememesi hatasını değiştirmez. Sadece cim değil komple stad müdürü de kovulmalı. Yedek kulübelerindeki koltukların yıprandığını görüp değiştirmeyi akıl edemeyen stad müdürü mü olur? Demek ki gözlemi bakımı iyi yapmıyor o da.Olmaması mümkün değil diz sakatlıkların yanlış bilmiyorsam çoğunlukla zeminden kaynaklanıyor iyi bir zemin olsa dize yük binmeden ayağı kayıp takılmaz ve dize ters hareket oluşturmazdı.
Zemine takıldığı için diz gitti diye gördüm.
2 tane farklı doktor yada spor bilimcisi de zeminle alakalı sakatlık değil dedi. Biri her sporcunun başına gelebilecek şanssız bir sakatlık dedi. Diğeri de benzer ama geçmiş sakatlıklarının ve yüklemenin de etkisi gibi konuştu.Sakatligin zeminle alakalı oldugundan eminmiyiz de yav ?
Kendine bakmadığı için böyle kolay sakatlandı.
Sahada çok hantaldı ve iki mücadelelerde yoktu.
Sporla ilgilenenler bilir ne kadar idmanlı olursanız o kadar çevik olursunuz. bu da sakatlanma riskinizi azaltır. çükü diri bir insan düşerken bile kontrollü düşebilir ayağı yere sağlam basar.
maalesef hem okan hocam küstürmemek için zorladı hemde icardi kendisine bakmadı.
dönüşü sezon sonu olur o zaman birşekilde sözleşmesinden ve bonservisinden çıkmak için fırsat olacak. tabi bu sakatlıktan sonra talibi olursa.