Icardi'den Mesaj: "Birkaç ay uzak kal, bir gülümsemeyle, çok çalış ve daha iyi geri dön"

Yeni nesil hayatında stada gitmemiş, klavye taraftarlarını duyma, görme sen. Onlar yıllarca seni sırtında taşıyıp, UEFA kupası finaline getiren Hagi kırmızı kart gördü diye, yaptığı her şeyi unutacak taraftar zanneden zavallı beyinler, iyi ki o zaman bu sosyal medya yoktu

UEFA kupasından sonra ilk defa bir şey tüm gençliği Galatasaray' lı yaptı, efsanesin, efsane olarak bitecek bu hikaye. Geri dönecek, kaldığın yerden devam edeceksin. Gerçek Galatasaray' lılar hep yanında ali koç bükücü !!!

Sakatlıkta zeminin payı eğer varsa hepsi kovulmalı.

Koca Galatasaray patates tarlasında oynuyor.
Olmaması mümkün değil diz sakatlıkların yanlış bilmiyorsam çoğunlukla zeminden kaynaklanıyor iyi bir zemin olsa dize yük binmeden ayağı kayıp takılmaz ve dize ters hareket oluşturmazdı.

Zemine takıldığı için diz gitti diye gördüm.

Hayatta denge cok onemli. Hirs ta cok onemli ama dengeli olacak. Hep kizdim sana gecen seneden beri. Ne olur kendin yedek klubesine donup 70 den sonra degisiklik istesen diye. 35 yasina e kadar oynardin en az. Hem de en yuksek verimle. Aslinda kendi oynama istegini takimin onune koyduran Hirsin buyuk ihtimalle kariyerine mal oldu. Guclu geri donusunu cok isteriz. Sen bizim sarkilarimizsin. Belki bir mucize olur. Senin elinde

Bence hayatının dönüm noktası olacak bu sakatlık. Sakatlık olmasa belki sene sonu psikolojim iyi değil vs şeklinde vedalaşıp belki de 32 yaşında futbolu bırakacaktı. Bu sakatlıkla birlikte hayatında yeni bir pencere ve başarması gereken bir adım daha açıldı. Kendisinde bir doymuşluk vardı şimdi yenmesi gereken bir sakatlık ve futbola geri dönüş hikayesi kendisini bekliyor.
Belki de bu dinlenme periyoduyla vücudu üzerindeki yükü atıp sonra toparlanma süreci ile yeniden kendini bulmaya başlayacak.
Sakatlık sonrası boey ve barışın kişisel antrenörü ile özel çalışma yapması lazım ki vücudu toparlasın.

Ben umut ediyorum ki eskisinden daha güçlü dönecektir.
En doğru şeyi yazmışsın,tebrikler valla.su an hayatındaki gidişat iyi değil,kafaca da toparlar.ve yeni bi tarih yazma imkanı var

Olmaması mümkün değil diz sakatlıkların yanlış bilmiyorsam çoğunlukla zeminden kaynaklanıyor iyi bir zemin olsa dize yük binmeden ayağı kayıp takılmaz ve dize ters hareket oluşturmazdı.

Zemine takıldığı için diz gitti diye gördüm.
Yok zeminden kaynaklanan bir sakatlık değilmiş. Zaten zemin iyi olmasa da sakatlığa sebep olacak bir zeminde değildi. Tabi bu zemine bakan daha önceden kovulup gelen adam bundan bağımsız kovulmalı. Bu sakatlığın zeminle alakası olmaması çimlerin hastalanması ve hala düzelememesi hatasını değiştirmez. Sadece cim değil komple stad müdürü de kovulmalı. Yedek kulübelerindeki koltukların yıprandığını görüp değiştirmeyi akıl edemeyen stad müdürü mü olur? Demek ki gözlemi bakımı iyi yapmıyor o da.

1 ay geçse 5 ay kalacak 2 ay geçse 4 ay kalacak hakikaten büyük kayıp zaman geçse bile Icardi bu sezon sonuna kadar dönmeyecek olması bile ayrı üzüntü dün esnemeye hatta kısmi yırtık olsa 2 ay olsaydı ama şu olay ciddi koyuyor.

Sakatligin zeminle alakalı oldugundan eminmiyiz de yav ?

Sakatligin zeminle alakalı oldugundan eminmiyiz de yav ?
2 tane farklı doktor yada spor bilimcisi de zeminle alakalı sakatlık değil dedi. Biri her sporcunun başına gelebilecek şanssız bir sakatlık dedi. Diğeri de benzer ama geçmiş sakatlıklarının ve yüklemenin de etkisi gibi konuştu.

Hayat bi vurdu mu heryerden vuruyor.. içim kan ağlıyor

İlk yarıdan ağrısı vardı aslında, kenara işaret edip sekiyordu keşke ikinci yarı devam etmeseydi..

Ama artık keşkelere yer kalmadı kalbimizde, eskisinden daha iyi dön kral ♥️

büyük ihtimal sondan bir önceki hafta oynar duruma gelir. şampiyon olursak okan hoca son maç 5 dakika oyuna alır kendisini.

Allah kahretsin böyle işi. Göz göre göre gelen musibet. Moral falan kalmadı

Sizlere göre talibi olmaz oyuncu da olmaz
Kendine bakmadığı için böyle kolay sakatlandı.

Sahada çok hantaldı ve iki mücadelelerde yoktu.

Sporla ilgilenenler bilir ne kadar idmanlı olursanız o kadar çevik olursunuz. bu da sakatlanma riskinizi azaltır. çükü diri bir insan düşerken bile kontrollü düşebilir ayağı yere sağlam basar.

maalesef hem okan hocam küstürmemek için zorladı hemde icardi kendisine bakmadı.

dönüşü sezon sonu olur o zaman birşekilde sözleşmesinden ve bonservisinden çıkmak için fırsat olacak. tabi bu sakatlıktan sonra talibi olursa.

Geri
Üst Alt