Icardi'nin Attığı Kafa Golü

Umut Işık

Tek Yumruk
Son dönemde bir çok forvetimiz oldu 2016-17 sezonundan başlayarak gidersek Eren Derdiyok, Gomis, Diagne, Falcao, Andone, Halil Dervişoğlu, Mohamed ama bunca forvete rağmen ilk defa Oliveira'nın açtığı orta havada süzülürken Icardi bunu affetmez net gol yaptı hissiyatı oluştu daha gol olmadan gol diye kalktım mesela bu kafa topu Halil Dervişoğlu'na gelse taca Mohamed'e gelse kalecinin üstüne filan vururdu Gomis ve Seferovic'in de atabileceğini sanmıyorum harbiden büyük bir golcüye sahibiz kalecinin soluna sektirerek vurdu ve kaleci kıpırdayamadı. Oliveira orta açtığı an havada süzülürken siz neler hissetiniz ?.

O kafa vurusunu galatasaray tarihinde boyle kusursuz bi jardel vururdu
Kesinlikle katılıyorum Drogba vs bile bu kadar kusursuz vuramazdı acayip bir şeydi genel de çoğu forvet kolayına gelip darbeli şekilde kalecinin sağına boş tarafa vururlar ama adam o sakinlikle soluna doğru ufak bir kafa dokunuşuyla sektirerek attı zaten kaleci bile ne olduğunu anlayamadı :asd:

Kafa vuruşu kadar adımlaması da harika. Ezberden konuşuyorlar stoper yapışmalıydı diye ama maharet orada zaten. Saiss'in arkasına doğru hareket gösterip bir anda kör noktasından önüne geçiyor.
Saiss'de EPL'de senelerce oynamış ondan daha iyi stoperlik bilen ezberden konuşanların futbolculuk kariyerlerini merak ediyorum :asd:

iyi ki gelmesini istemişim. Gösterdiği performans daha çok azı gibi geliyor.
Umarım alabiliriz.
Futbolcunun tavrı önemli PSG zengin kulüp öyle çok ekstrem fiyatlar istemezler ikili ilişkileri Erden Timur iyi kurarsa çözeriz yeter ki Icardi burada mutlu olsun. Aynı şekilde Rashica içinde geçerli o da mutlu olursa çözülür. Onyekuru örneği var. :asd::asd::asd:

Futbolcunun tavrı önemli PSG zengin kulüp öyle çok ekstrem fiyatlar istemezler ikili ilişkileri Erden Timur iyi kurarsa çözeriz yeter ki Icardi burada mutlu olsun. Aynı şekilde Rashica içinde geçerli o da mutlu olursa çözülür. Onyekuru örneği var. :asd::asd::asd:
demek deli taklidi yapacak topçularımız bunlar ha sdsgfsd
İnşallah. Henry de bu pakete dahil olsun seneye. Özledimm .d.d

Penaltı noktası civarı kaleye çok yakın değil kafa vuruşu için. Top da kafaya tam oturmayacak gibi gidiyordu aslında pek heyecanlanmadığım bir pozisyon oldu gole şaşırdım.

Hatta ilk heyecanla nelsonn attı sandım sarı kafa olayına tüm maç alışamadım.

Belotti gelsin Icardi'nin kramponlarını taşısın... :asd:

lan simdi millet orta acsin diye bekleyecegiz havada her suzulusunde gozler icardiyi arayacak

Anlık karar yetisi ayrıca dikkatimi çekiyor. Çok zor bir kafa topunu sol taraftan gelen arkadaşına doğru aşırması, hem tercih, hem de uygulama açısından müthişti mesela...

Anlık karar yetisi ayrıca dikkatimi çekiyor. Çok zor bir kafa topunu sol taraftan gelen arkadaşına doğru aşırması, hem tercih, hem de uygulama açısından müthişti mesela...
Kereme attığı top da bende şaşırmıştım ama çevre kontrolünü muazzam yapıyor o pozisyon gol olsa direk gol Icardi'ye yazardı

Geri
Üst Alt