Icardi'nin Attığı Kafa Golü

Kalite topcu bu tip golleri birinci sinif santraforlar atabilir drogba icardi levandovski falcao benzema baska turlu bu kafayi o sekil siyirtmak stoperi bakkala gondermek imkansiz adam 1.sinif

7u8u2ak.png

3 gün izin yerine hücum oyuncuları İcardi’nin koşularına göre servis yapacakları bölgeleri çalışssın gol sorunumuz çözülür.

Futbolcunun tavrı önemli PSG zengin kulüp öyle çok ekstrem fiyatlar istemezler ikili ilişkileri Erden Timur iyi kurarsa çözeriz yeter ki Icardi burada mutlu olsun. Aynı şekilde Rashica içinde geçerli o da mutlu olursa çözülür. Onyekuru örneği var. :asd::asd::asd:

Henuz erken bunlari konusmak icin.

Bugun itibariyle ikiside cok yararli oyuncular.

Kafa vuruşu kadar adımlaması da harika. Ezberden konuşuyorlar stoper yapışmalıydı diye ama maharet orada zaten. Saiss'in arkasına doğru hareket gösterip bir anda kör noktasından önüne geçiyor.

icardi'nin pozisyon alma becerisi evet çok üst düzey ama burada saiss uyudu biraz cidden

Son dönemde bir çok forvetimiz oldu 2016-17 sezonundan başlayarak gidersek Eren Derdiyok, Gomis, Diagne, Falcao, Andone, Halil Dervişoğlu, Mohamed ama bunca forvete rağmen ilk defa Oliveira'nın açtığı orta havada süzülürken Icardi bunu affetmez net gol yaptı hissiyatı oluştu daha gol olmadan gol diye kalktım mesela bu kafa topu Halil Dervişoğlu'na gelse taca Mohamed'e gelse kalecinin üstüne filan vururdu Gomis ve Seferovic'in de atabileceğini sanmıyorum harbiden büyük bir golcüye sahibiz kalecinin soluna sektirerek vurdu ve kaleci kıpırdayamadı. Oliveira orta açtığı an havada süzülürken siz neler hissetiniz ?.

En son Burak atardı bizde böyle kafa gollerini. Tarz olarak farklı ama benim gördüüğm en güzel kafa gollerinden biri Cluj deplasmanında Burak'ın attığı kafa golüdür. Efsanedir.

Maçtan önce, "Weghorst'u nasıl dursuracağız" diye yazanlara,

"Asıl onlar Icardi'yi nasıl durduracaklar, konu bu" yazmıştım.

Haklı çıkardığı için Ico'ya teşekkür ediyorum.
Burada ıcardi övülmemeli rakip ovulmeli hocam biz vasatiz aslinda

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt