Çok mu önemli. Amma da arabaymış. Çevremde bu soruyu soran çok oldu. Foruma geldim forumda da gördüm :)

Cevap veriyorum. Umut henüz atılmadı.
Mantıksız 1722227373 tane doneden sadece biri bu 1722227372 tane daha var. Atılmaya gerek yok soruşturma sürecine girmesi kafi

Çok mu önemli. Amma da arabaymış. Çevremde bu soruyu soran çok oldu. Foruma geldim forumda da gördüm :)

Cevap veriyorum. Umut henüz atılmadı.
Önemli tabi atılması mühim değil soruşturmada kamu malı olan her şeye el konuluyor göbeğinden atma

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dizilerde ve filmlerde mantık arayarak izleyeceksek ben bir çok beğenilen dizide saçmalık buluyorum. en beğendiğim yabancı dizilerde bile.

fazla şey yapmamak lazım.

şimdi asıl konuya gelelim. kudret nasıl kurtulacak.

Lan dizi baştan sona mantık hatası 1 değil 2 değil sanki haftalardır 1 tane bulduk.

Ne bağnaz insanlarsınız senaryosu çalınma yaprak kürek bir dizi hala gelip laga luga yapmayın.

Mantıksız 1722227373 tane doneden sadece biri bu 1722227372 tane daha var. Atılmaya gerek yok soruşturma sürecine girmesi kafi

O kadar kargaşa içinde arabayı kim düşünür!

Ben dizide kimseyi yüzünü yıkarken; banyo yaparken görmüyorum. Yemek yediklerini de görmüyorum. Çok saçma. Bunlar pis mi kalıyor.

Demek istediğim şu. Dizilerde her ayrıntıyı gösteremezsin. Umut'un açığa çıkma hikayesi de sonlara doğru oldu. Başta da belirttim o kaotik ortamda kim arabayı düşünür. Gelecek hafta bakalım. Bir bakmışsınız arabayı ondan aldıklarını göstermeyecekler ama Umut arabayı kullanmayacak.

Lan dizi baştan sona mantık hatası 1 değil 2 değil sanki haftalardır 1 tane bulduk.

Ne bağnaz insanlarsınız senaryosu çalınma yaprak kürek bir dizi hala gelip laga luga yapmayın.

Ama çok heyecanlı değil mi baksana yarak kürek diyorsun yine de izliyorsun :D

O kadar kargaşa içinde arabayı kim düşünür!

Ben dizide kimseyi yüzünü yıkarken; banyo yaparken görmüyorum. Yemek yediklerini de görmüyorum. Çok saçma. Bunlar pis mi kalıyor.

Demek istediğim şu. Dizilerde her ayrıntıyı gösteremezsin. Umut'un açığa çıkma hikayesi de sonlara doğru oldu. Başta da belirttim o kaotik ortamda kim arabayı düşünür. Gelecek hafta bakalım. Bir bakmışsınız arabayı ondan aldıklarını göstermeyecekler ama Umut arabayı kullanmayacak.
Sayısız saçmalık var tek mevzu o değil arabayı kim düşünür nedir yahu millleti mal yerine koymaktır bu. Sarp da en gizli buluşmalara zamanında kırmızı arabayla gidiyordu bunu da kim düşünür diyordun sen muhtemelen.
Ama çok heyecanlı değil mi baksana yarak kürek diyorsun yine de izliyorsun :D
Bence izlemiyorum dün Meleğin öldüğünü bile buradan okuyup öğrendim. Arada bakıyorum zira sürükleyici 1 yönü yok.

Adamın parmağını kırdılar sanki bir şey yokmuş gibi rahat rahat hareket ettiriyor. :asd22:

Sayısız saçmalık var tek mevzu o değil arabayı kim düşünür nedir yahu millleti mal yerine koymaktır bu. Sarp da en gizli buluşmalara zamanında kırmızı arabayla gidiyordu bunu da kim düşünür diyordun sen muhtemelen.

Bence izlemiyorum dün Meleğin öldüğünü bile buradan okuyup öğrendim. Arada bakıyorum zira sürükleyici 1 yönü yok.

Yok hocam o konuda haklısın. Takip konusu çok saçmaydı.

Zap yaparken rastladım. Sahnenin birinde Coldplay çalıyordu. Dikkatimi çekti. Dinledim ve o andan itibaren izlemeye başladım. Hoşuma gitti. Alt tarafı bir dizi diyor ve dalgama bakıyorum.

İçerde 3. Bölüm - Tehlikeli Yakınlaşma - YouTube

ezelde ramiz dayı öldükten sonra hayal olarak gözüktü içerde de melek karakteride öyle olur bence

Son düzenleme:
Dizinin sonunda Sarpi Fetölucuktan dolayi iceriye atacaklar, demedi demeyin :D

Almanci tostlar bu aralar esprileri ardi ardina patlatiyor.

Dizinin yönetmenin 3O.cu bölümdeki gelen büyük seyirci tepkisi ve reytinklerdeki düşüş sonrası (bölümlerin 1 hafta önceden çekildiğini varsayarsak) gelen eleştirilere nasıl bir tepki verdiği bu bölümde belli olacak.

Geri
Üst Alt