Evet dinliyoruz popüler yabancı dizilerdeki bunca saçma mantık hatasını ya da yazalım buraya tüm mallıkları bakalım ondan sonra da iddaa edebilecek misiniz efsane olduğunu?

Ulan Davut denilen Celalin adamı olan hıyar gidiyor müdürün oğluna bir şeyler söylüyor o da malın teki aynı zamanda da tüm yönetim girişlerine sahip ve anında belki de en büyük davalardan bir tanesi ile ilgili gizli dosyaya ulaşıyor sonra da çat müdürün arkası dönük diye tek tuşla siliyor. Muazzam bir sahne.

Ayrıca 25 bölümdür tv açıkken göz ucuyla bakıyordum hadi bu hafta çözülür diye bu akşam izleyeyim dedim. O kadar sallamıyorumki Yusufun öldüğünü kaçırmışım geçen hafta, burayı okuyunca farkettim.

SM-N910C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok sacma bi dizi ilk bölümün son sahnesinde bıraktım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilk 5 bolum cok iyiydi çok hizli girdiler sonra ayni tempoda tutmak icin mictilar resmen takip etmeyi biraktim epeyi bakmadim 3 bolumdur bakıyorum biraz toparlamis gorunuyordu yine saçmalıkları gormezden geleyim dedim gelinecek gibi değil en fazla 2 bölüm oynar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir dizinin çok izlenmesi o dizinin çok iyi olduğu anlamına gelmez bu ülkede Arka Sokaklar denilen dizi yıllarca ekranda kalması bile buna en güzel örnek

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18644961_1934071170139273_7975046625565343744_n.jpg

icerde icin cok sacma diyen arkadaslar......gorende ulkemizde breaking bad, game of thrones gibi diziler yapiliyor sanicak her sene.

cok beyenmediyseniz gidin evlilik programlarini izleyin.

İçerde dizisi çok saçma kardeşim bu evlilik programı izleyeceğim anlamına gelmez ayrıca bunun orjinali olan The Departed'ı izleyin güzel filmdir

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

33. bölüm sonunda sarp ile mert ölümüne dövüştüler, yani bu bölüm öncesinde kardeş olduklarını öğrenmiş olmaları mümkün değil. son bölümün ilk başlarında sarp mahkemeye götürülürken ikisi birbirlerine kafa salladı, yani kardeş olduklarını kesinlikle 34. bölümde öğrendiler ama nasıl olup bitti izleyiciye gösterilmedi. muhtemelen coşkun aracılığıyla öğrendiler ve coşkun-sarp-mert plan yaptı. nitekim coşkun'un yaşadığını sarp'ın telefonda celal'e ifşa etmesi, coşkun'un davut'un adamlarına yakalanması, peşinden sarp'ın coşkun'u bulması ama elinden kaçırması, mert ile coşkun telefonda konuşurken mert celal'in kendisini dinlediğinden haberdar olup bilmiyormuş gibi davranması, mert'in giydiği çelik yelek de oyunun bir parçasıydı. bu sayede mert celal'in tekrar güvenini kazandı.

buraya kadar tamam ama bazı kafa karıştıran ayrıntılar var:
o son mert ile sarp'ın sarıldığı anda arkada beliren coşkun sahnesi, mert'in coşkun'u vurduğu sahneden önce yaşanmış ama sonra yaşanmış gibi gösterilmiş olabilir. senaristler ters köşe için coşkun'u da ölmemiş gibi göstermiştir ama aslında mert, coşkun'u satarak ondan intikamını almıştır.

eğer sarp, mert ve coşkun ortak hareket ettiyse, coşkun niçin mert ile telefonda daha önce sahiden de hiç görüşmemişler gibi konuştu, bu da büyük bir soru isareti. coşkun'un mert'e "celal'i getirmeyecektin" demesi de bu ihtimali güçlendiriyor. eğer aralarında bir işbirliği olmadıysa bunlar kardeş olduklarını nasıl öğrendi?

müdürün telefonundan sarp'a mesaj atan ve polislik kaydını sildirme fikrini celal'in kafasına sokan mert'ti. bu esnada mert sarp'ın kardeşi olduğunu biliyorsa ki büyük ihtimalle biliyordu, neden cinayeti sarp'ın üzerine yıkmak istedi ve sarp'ı nasıl bu işten kurtaracaktı? sonuçta alyanak'ın sarp'ı polisin elinden alacaklarını da bilmiyorlardı.

kafamda deli sorular..

Son düzenleme:
Flashback 25dk sürdü

Takip.ettigim bir dizi değil ama efsane bölüm olmus

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Yılmaz brothers sonunda kavuştu.Sahne çok çok iyi olmuş gerçekten.

Bence anladi

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Alyanakla Kudret micti plana

Geri
Üst Alt