Dizinin sonunda Alyanak her şeyi ele geçirecek haddini bilen çakal felsefesiyle ☺️

Dursun Özbek İstifa

Cakatay ölür dizi finalinde kendini feda eder

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

dizinin en çok merak edilen olayı birbirlerini bulmalarıydı o kadar flash back yapmaları normal.

kudreti basit bir şekilde öldürdüler, gitmeden davutu yok etseydi bari.

mert neden Sarp'a gökhan'dan bahsetmedi soru işareti.

Kudret babaya ayıp ettiler böyle ucuz gider mi lan o adam. Calalllllllll

Kudret karakterini işleyemediler. Uğur Yücel belki de pişman olmuştur rolü kabul ettiği için.

GSC Mobile App

smokeweed-623x233.jpg

Celoş sinsi bi kurt gibi ağaçların arasından belirdi.:asd22:

vay calal vay

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dizi hakkında hiç bilgim yok.sadece geçenlerde denk geldim.eleman boş bi fabrikaya girdi.5 dakika boyunca elinde silah, nişan almış ilerliyordu.5 dakika boyunca onu izlettiler.kapattım.İzleyen e saygı duyarım. Ezel gibi bir yapım ne zaman gelir acaba

Son düzenleme:
burda beni kimse tanımaz o yüzden söyleyim.

en son çocukken Türkan şoray'ın dönüş filminde ağlamıştım yaklaşık 30 sene sonra bir dizi de gözyaşı geldi :(

Çağatay aslen oyuncu olamamasına rağmen iyi oyunculuk yapıyor ama aras başka bir boyutta. yeni nesil erkek oyuncular arasında açık ara önde benim fikrime göre. hani bazı oyuncular vardır hep kabadayı, delikanlı rolleriyle akıllarımızda yer etmiştir, diğer rollerde o etkiyi veremezler. işte aras öyle değil. her türlü rolü oynayabilecek yetenekte. sırf bu dizi içinde dahi yeri geliyor deli, psikopat rolleri; yeri geliyor duygusal rolleri hakkıyla yerine getiriyor. özellikle son 2 bölümde adeta rolunu yaşıyor ve seyirciye duyguyu çok iyi yansıtıyor. yolu açık olsun, böyle devam ederse 60'lı yaşlarına geldiğinde adını Türk sinemasının efsane oyuncuları arasına yazdırmış olur

Son düzenleme:
b89c87693374d37282fdf3a13f77c97b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağlam makara dönüyo bu bölüm yılmazlar döktürüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt