Çok güzel bir bölüm oldu büyük ihtimal kavganın sonunda coşkun çıkıp siz kardeşsiniz diyecek

çok güzel bölüm izledik. Sarp ne güzel saydırdı calala ama :D Bir ara sansürsüz dinlicem o sahneyi :D

Dizinin en güzel bölümüydü bence. Aksiyon, ters köşe, gerilim, dram her şey vardı ve tadındaydı. Uzun zaman sonra seyirci ilk kez "bu ters köşe olmuş" dedi Alyanak'ın Yusuf Müdür ve Sarp ile işbirliği yaptığını görünce. Son kavga sahnesi de Türk dizi tarihinin unutulmazları arasına girmiştir. Kavga sonrası bölüm sonunda Coşkun'un çıkıp "la yılmaz brothers siz kardeşsiniz" demesini beklerdim harika olurdu ama belki de gelecek bölümün başında da bu sahne gerçekleşebilir.

Yalnız takıldığım bir konu oldu. Kudret hapisten kaçarken ambulanstakilerin kendi adamlarının olacağından nasıl emin olabildi? Altan, Kudretin hapisten kaçacağını nasıl haber aldı da ambulansa kendi adamlarını yerleştirebildi? Burası biraz saçma olmuş, şayet gelecek bölümde bir flashback yapılıp durum izah edilmezse. Bu detay dışında çok iyi bölümdü.

R.I.P Yusuf Müdür

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müdürün yolda telefonları toplaması ve çelik yelek kullanmaması aşırı saçmaydı

Sacmaladilar iyice bu dizide bitti benim icin sonra diyorlarki neden yabanci dizi seviyorsun.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 bölüm kaldı; sona yaklaştı diye ve merakımdan bitireceğim.

bir daha polisiye Türk dizisi izlersem namerdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu diziye başladığım güne lanet olsun saçmalamakta nirvana yaptı dizi. sırf başladım sonunu getireyim diye izliyorum bildiğin çin işkencesi.

Daha ne olsun! Dizi The Walking Dead'e bağladı.

Dizi kurgudur. Gerçekle alakası olmasını beklemem. İzler eğlenir geçerim. Ama dün gece müdürün ölüm sahnesi yok artık dedirtti. Çelik yeleksiz operasyona gitmesini kafama takmıyorum bile. Onu bile hoş görürüm. Yelek kirlidir; kuru temizlemeye vermiştir. Ama kurşunları yedikten sonra yürüyüşe çıkması...

Bu dünkü saçmalıklardan sadece biri.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt