içi patates kızartması dolu olan dürümün yanında patates kızartması yemek

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Amerikalılar hamburger ya da sandviçlerin yanında french fries yani patates kızartması yiyorlar çünkü hamburgerin ya da sandviçin içinde patates yok bolca et vs var.

Peki bunu kopyalamak isteyen yurdum esnafı ne yapıyor içinde 80 gram tavuk 250 gram patates olan hatay dürüm benzeri ürünleri menü şeklinde satıp yanında da patates kızartması veriyor millet de sorgulamadan alıyor yiyor

Bu halka ne dayatırsan onu tüketiyor. karbonhidrat yemekten, protein vitamin eksikliğinden düşünemez oldu millet, patates kızartması dolu ürünün yanında patates kızartması yiyen kendini sorgulasın

En son yediğim döner yarım ekmeği 50 kuruş olan doner. Yıllardır azıma bile sürmem. 3-4 ay önce bir ahbabinin evindeki arıza için gittim. Dışarıdan iyi sayılan yerden döner söyledi. Yeşillik bol, et min seviye, kıkırdak ve deri parçası vardı. Tabi insanlarin çalışma şartları vb durumlarda mecbur kalıyorsa yapacak birşey yok. Temizliğine önem veren yerleri tercih edecek. Ama bu tarz zorunluğu olmayan kişilerin fastfood yemesini alamıyorum. Malzemeyi al evinde yap.

Almanya'da döner yedim, hayatımda dönerde o kadar et görmemiştim ben. Her ısırıkta et damaklarda dağılıyordu resmen. Türkiye'de abartılı sos, baharat, patates falan derken, az buçuk olan etin dadını alamıyorsun bile.

domates sosu bastiklari icun et tadı yok denecek kadar az

cig kofte yemek daha makul bu devirde

Geri
Üst Alt