içi patates kızartması dolu olan dürümün yanında patates kızartması yemek

Patates tek başına zaten gayet doyurucu bir şey. Bu yetmiyor gibi ekmeğin için koyularak niye yenir hiç bir zaman anlamadım.

Hele hele sabahları kahvaltıda kızartma yapıp ekmeğin için konularak yenilmesi çok ağır bir öğün oluyor bence. Bizimkiler de çok yiyor ama.

Almanya'da döner yedim, hayatımda dönerde o kadar et görmemiştim ben. Her ısırıkta et damaklarda dağılıyordu resmen. Türkiye'de abartılı sos, baharat, patates falan derken, az buçuk olan etin dadını alamıyorsun bile.

podolski dönerde yiyin olm almanyada
cok güzel yapiyor adam

mcdonalds patatesi mi burger king patatesi mi doruk bey
Bir kere eski bir arkadaşla Buger King de otururduk. Siyaset falan derken laf lafı açtı. Dedim işte ABD'de 2 parti vardır. Nereyse her alanda onun 1 tarafı var. Mesela Mc Donalds - Coca Cola iş birliği. Burger King - Pepsi.

Herif o sırada ben anlatırken pepsiyi kamıştan löp löp içiyordu, bunu duyunca pepsiyi bıraktı dedi ıyyyyy hiç sevmem. :ROFLMAO:

Bir kere eski bir arkadaşla Buger King de otururduk. Siyaset falan derken laf lafı açtı. Dedim işte ABD'de 2 parti vardır. Nereyse her alanda onun 1 tarafı var. Mesela Mc Donalds - Coca Cola iş birliği. Burger King - Pepsi.

Herif o sırada ben anlatırken pepsiyi kamıştan löp löp içiyordu, bunu duyunca pepsiyi bıraktı dedi ıyyyyy hiç sevmem. :ROFLMAO:
ikisinin tad farkı net anlaşılıyo bu arada ama buz gibi olduktan sonra ikiside akıyor burger yanında

siz hic ekmek arası 2 kilo patates yediniz mi ketcap mayoneze bogulmak suretiyle

Ekli dosyalar

• 69F8149B-D2C2-415C-9D49-9B07C54DF807.webp
    69F8149B-D2C2-415C-9D49-9B07C54DF807.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 7
Yıllardır anlatamıyorum abi yoğurt çorbasının yanında yoğurt mu yenir diyolar. Ayn şey değil diyorum yok abi anlatamıyorum. Benim midem benim kararım

Beni tanıdılar siz kaçın :(

Patates kızartmasını çok severim ama bıraktım yememeye çalışıyorum bir kilo yapıyor.

Adamlar burdaki 100 gr. ne idugu belirsiz doner parasina 250 gr steak yiyor .. Ben daha restaurantta yancilar lavas vs olmadan beni doyuracak bir yemek yemedim

Hayır dolar bazında da ucuz değil. Örneğin et döner 500 den başlıyor aşağı yukarı. 10 küsür dolar yani, uçuk kar marjı ile çalışıyorlar. Boşa bu kadar şatafatlı değil ışıklandırması oturma alanları vs büyük dönercilerin. Üstelik ekmekle yancıyla doyuyorsun, halbuki orada olma amacı döner yemek

Hayır dolar bazında da ucuz değil. Örneğin et döner 500 den başlıyor aşağı yukarı. 10 küsür dolar yani, uçuk kar marjı ile çalışıyorlar. Boşa bu kadar şatafatlı değil ışıklandırması oturma alanları vs büyük dönercilerin. Üstelik ekmekle yancıyla doyuyorsun, halbuki orada olma amacı döner yemek

Buna ciddi anlamda bir standart getirmek sart oldu... Fiyatin her yerde yazmasi mesela com dogru bir karardi.. Donerde de minimum 100 gram sarti konulmali ve denetlenmeli adam akilli..
Ben karadenizde yasiyorum yemek kulturunun en rezil oldugu bolge ikram diye 1 avuc ezmeyle tulum veriyorlar.. Bu dogudaki esnaf eti agacta uretmiyor ya ? Adamlar muazzam ikram ve hizmetlerle makul fiyatlara satabiliyor..
Gecen benzinlikte lavabosu bile olmayan bir yere gittik hataydan geldiler deprem sebebiyle..Baslarda f/p olarak muazzam bir yerdisalas ikramlari cigeri cok lezzetliydi ...Dusun anne baba 2 cocuk calisiyor elini yikamaya benzinlige gidiyorsun plastik masalardasin cigerin porsiyonu 600 tl olmus...
Bu tarafa gelenin de sirazesi kayiyor bir sure sonra aman sen iyisin falan dedin mi gotu basi oynamaya basliyor..

İstanbul'da yaşadığım dönem, pandemi öncesi, fiyat kalite gayet yerindeydi bana göre.

Bu sene başında tekrar gittiğimde A-kalite mekanlar acayip düşük kalite/lezzetsiz ve aşırı pahalı geldi.

Hatta şöyle söyleyeyim, nereye gidersem gideyim etin tadı fazla farklılık göstermiyordu sanki hepsi aynı marka et kullanıyor gibi geldi.

İstanbul'da yaşadığım dönem, pandemi öncesi, fiyat kalite gayet yerindeydi bana göre.

Bu sene başında tekrar gittiğimde A-kalite mekanlar acayip düşük kalite/lezzetsiz ve aşırı pahalı geldi.

Hatta şöyle söyleyeyim, nereye gidersem gideyim etin tadı fazla farklılık göstermiyordu sanki hepsi aynı marka et kullanıyor gibi geldi.
en büyük sıkıntıda fiyatlar sürekli artıyor kalite sürekli düşüyor

Geri
Üst Alt