Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Ulan hayatimda ilk kez yurt dişina ciktim. Benelux turu yapalim dedik hanimla. Sağolsun bizim ruhsuz futbolcu toplulugu burnumdan getirdi. Pazar sabah ucagimiz vardi . cumartesi aksam bir abimin oğlunun sünneti vardi. Apar topar sünnete gittim ama aklim maçta tabi. Paso telefondan bakiyorum yaninda fbli arkadas t.sak yapiyir kayseri macini da merak etme bari atarsiniz 3-5 diyor. 2. Yariya yetismek için apar topar hanimi kaldiriyorum 2. Yari 60. Dk. Ancak yetisiyorum. Tabi yolda benim sinirimden kaynaklı bir suru tantana. Ne diye sirf su ruhsuz herifleri izleyecegim diye.. Pazar oluyor aksamina Hollanda ya iniyorum . ulan hayatimda ilk kez gelmişim be ama suratim turşu satiyor ne diye ruhsuzlar ordusu yenildi diye. Neyse yavaştan alisiyorum tura p.tesi aksam oluyor. Hani gönül verimsiz ya bir umut FB macini takip ediyorum ama sonuç yöne hüsran. Eminim selcuk- burak- drogba gibi adamlar FB mavinin gününü bile bilmez.. Soruyorum ben bu takımdan bir kuruş kazanmam ama kazandiririm- topcularin donuna kadar kulüp alir üstüne milyonlar ucusur- selcuku buraki istediği arabaya biner bizler butcemize uyana- istedikleri hatunu giberlet- istedikleri ülkeye giderler. ben hayatimda ilk kez yurt dişina cikmisim ve tatilim bu herifler yüzünden yari yariya mutsuz geçiyor. Ama bunların çoğu bir tarafına bile takmaz. Soruyorum ben mi çok salagim bunlar mi çok akilli