İçimden Geldi Yazdım

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Ulan hayatimda ilk kez yurt dişina ciktim. Benelux turu yapalim dedik hanimla. Sağolsun bizim ruhsuz futbolcu toplulugu burnumdan getirdi. Pazar sabah ucagimiz vardi . cumartesi aksam bir abimin oğlunun sünneti vardi. Apar topar sünnete gittim ama aklim maçta tabi. Paso telefondan bakiyorum yaninda fbli arkadas t.sak yapiyir kayseri macini da merak etme bari atarsiniz 3-5 diyor. 2. Yariya yetismek için apar topar hanimi kaldiriyorum 2. Yari 60. Dk. Ancak yetisiyorum. Tabi yolda benim sinirimden kaynaklı bir suru tantana. Ne diye sirf su ruhsuz herifleri izleyecegim diye.. Pazar oluyor aksamina Hollanda ya iniyorum . ulan hayatimda ilk kez gelmişim be ama suratim turşu satiyor ne diye ruhsuzlar ordusu yenildi diye. Neyse yavaştan alisiyorum tura p.tesi aksam oluyor. Hani gönül verimsiz ya bir umut FB macini takip ediyorum ama sonuç yöne hüsran. Eminim selcuk- burak- drogba gibi adamlar FB mavinin gününü bile bilmez.. Soruyorum ben bu takımdan bir kuruş kazanmam ama kazandiririm- topcularin donuna kadar kulüp alir üstüne milyonlar ucusur- selcuku buraki istediği arabaya biner bizler butcemize uyana- istedikleri hatunu giberlet- istedikleri ülkeye giderler. ben hayatimda ilk kez yurt dişina cikmisim ve tatilim bu herifler yüzünden yari yariya mutsuz geçiyor. Ama bunların çoğu bir tarafına bile takmaz. Soruyorum ben mi çok salagim bunlar mi çok akilli

ben hollandaya ya da herhangi bir ulkeye gitsem tr ligi umrumda olmaz. gerci yine umrumda degilde- Gezerim tozarim ve tadini cikaririm. futbolcular gibi

Ben yurtdışına düğüne gidecem Galatasaray falan umrumda bile olmaz. Beyler abartmayın seviyoruz,üzülüyoruz, seviniyoruz maçlarda falan ama fazlası abartı yani. Oyun sonuçta.

Yönetimden rütbe istiyorum, şu dönemde sükunetini kuruyup, saçma sapan konu açmayan nadir üyelerden biri olarak.. :)

Bakma sen burdakilere. Emin ol bi sen değilsin. Benimde hep başıma gelir benim için haftanın özeti Galatasaray yendiyse mutludur yenmediyse sadece yapmacık tebessümlerle geçiririm içim kan ağlar.

Sacmaysa uza dostum. Bu konuyu takimina gonul veren bir taraftar olarak actim.belki benden çok daha fazla uzulenler de vardır aramizda. Bu arada ben de farkindayim takmamam gerektiğini ama elimde degil

Lafim meclisten disari ama yeni nesil taraftar profili eskisi gibi değil . özellikle 96-2000 dönemini net bilenlerin üzülme sevinme durumları biraz asiriya kalabiliyor. Belki daha eskiler bizden de fanatiktir. Mesela babam 53 yasinda koca adam 3 çocuğu var isi gücü yoğun hala gs kaybedince çok üzülür ama belli etmemeye calisir.. İplenmeyecek birşey olsa babam iplemez diyorum..

hem Galatasaray yenildi,hem Giresunspor yenildi,hem Real yenildi ben ne yapayım bu hafta kabus gibi geçti :)

Ya acikcasi bende üzülmüyor degilim, günlerdir su Kayseri macini düsünüp duruyorum. Fener gibi yeteneksiz bir takimin nasil sampiyon oldugunu sorguluyorum, ama yurtdisina cikiyorsaniz bir kac günlük tadini cikarin tabi..

Simdi bunu yazarken aklima geldi, forumda bir mal 'Galatasaray icin simdiye kadar sadece kiz arkadasimi bicaklamisligim var' yazmisti. Bazilarin kafasi iyice ucmus.

Mal yazarken tabi kötü anlamda kullanmak istemezdim ama bunu yazana baska ne denir..

Bulancak'a gittim dediğin gibi Giresun hiç gelişmemiş doğrudur alış-veriş merkezi açıldı 3 sene önce 1000 şahit lazım alış-veriş merkezi demeye ama Giresunun kralı TİREBOLU'dur eğer yolun düşerse Tireboluya gel

Benelux turu yapacam, hele Hollanda'dan geçecek yolu. Afedersin mikimde olmaz.

Oturaydın bi cofee shopa çekeydin havayı bak kalıyor muydu mutsuzluk keder

Düğün günümde 3:0 ankaragücü yenilgisi aklıma geldi.

70. dk kadar foto stüdyosunda bakmıştım.

Düğün salonuna geldik limuzinden indik fenerlinin teki 3 sıfır kaydı işareti yapıyor bana şerefsiz.

Ruh halimi anlatmaya gerek yok sanırım :mad:

BlueTapatalk

Çoğumuzun yaşadığı kısa süreli haftalık tramvalar. Benimde böyle kaç mutlu günüm sönük geçti. Vallahi sayısını bilmiyorum. Hanımla sebepsiz yere ve istemsiz çok kavga etmişimdir, çok kalbini kırmışımdır.:D

Artık böyle zamanlarda oğluma sarılıyorum. Çünkü en iyi teselliyi o veriyor, o lanet olası yenilgiyi bana bir tek o unutturuyor.:)

★★★SⅢ Tapatalk★★★

eğer Kayseri'de yaşıyorsanız ve kayserispora yenilirseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz full alay konusu olduk sağolsun ruhsuzlara..

96-2000 dönemimi de gördüm. Maç bitiyor , hayatıma devam ediyorum. Daha keyifli organizasyonlar olursa izlemediğim derbiler bile oluyor. Skoru merak dahi etmiyorum. Hatta saatlerce tv başına çöreklenip kalmayım diye bazen özellikle başka planlar yapıyorum. Başka ülkede yaşasaydım belki gerçekten tutkulu bir taraftar olurdum ama böyle bir düzende keyfimin kaçmasına izin veremem.

Geri
Üst Alt