Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
Cevap: İddaa Kuponlarımızı Paylaşalım
roma ya oynayan arkadaşlar geçmiş olsun o maç satılmış
roma ya oynayan arkadaşlar geçmiş olsun o maç satılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon-toulouse 2 3,00
strm graz-metalist kharkiv 2 2,20
sivas-shaktar 2 1,90
GALATASARAY-levadıa 1 1,05
guıngamp-hamburg 2 1,50
ajax-bratıslava 1 1,10
lazıo-elfsborg 1 1,25
Dün buraya47 liralık bi kupon yazmıstım forum 1 gün geri sarıldığı için gitmiş sadece Bjk maçından yattı opfff bjk offff....
gecmis olsun renktas, tek mactan yatan kuponlar cok fena koyuyor adama.
bu arada marseile 1-1 yapti![]()
Herta - Brondby : x/2 (2,06)
Herta bu sezon iyi bir izlenim vermiyor. Oynadığı son 3 maçtanda mağlubiyetle ayrıldılar ve ilerisi için çokta ışık saçmıyorlar. Herta gruplar öncesinde avrupa ligine veda etmek istemiyecektir. Fakat bu sezon Brondby çok formda. Bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Hatta Herta savunmasında bulacağı boşluklarla Almanyadan galibiyetle bile dönebilirler.
Ben Hertha'ya oynadım.. Artık kazanmaları gerek![]()
Metalist Kharkiv - Sturm Graz : 1 (1,30)
Graz bu sezon lig dahil sadece 2 ciddi rakiple oynadı.Bunlardan birinde Kharkiv ile sahasında berabere kaldı ve hafta sonu evinde Austria Vienna 'e mağlup oldu. Kadro yapısı olarak Metalist bir adım önde.
Herta - Brondby : x/2 (2,06)
Herta bu sezon iyi bir izlenim vermiyor. Oynadığı son 3 maçtanda mağlubiyetle ayrıldılar ve ilerisi için çokta ışık saçmıyorlar. Herta gruplar öncesinde avrupa ligine veda etmek istemiyecektir. Fakat bu sezon Brondby çok formda. Bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Hatta Herta savunmasında bulacağı boşluklarla Almanyadan galibiyetle bile dönebilirler.
Tromso - Bilbao 1/x (1,60)
İlk maçta 3-2 lik skor Bilbao için avantaj değil. Son maçlarında iyi sonuçlar alamasada, Tromso geçtiğimiz yıllara göre daha dirençli bir takım. Tromso'nun evinde bambaşka bir takım hüvviyetine büründüğünüde göz önüne alırsak , bu maçı kaybetmez diyebilirim. Hatta gruplara kalan takım bile olabilirler.
Elfborg - Lazio X/2 (1,30)
ilk maçtaki 3-0 lık skor avantajıyla maça rahat çıkacak olan Lazio maçı kaybetmez. Güç farkı çok fazla.
Levadia Tallinn - Galatasaray 2 (1,30)
Eksik bir kadroyla maça çıkacak olmamıza rağmen güç farkı çok fazla. İki takım içinde formalite maçı şeklinde geçecek maçta, forma savaşında kendini kanıtlamak isteyen yedek ağırlıklı kadromuz maçtan galibiyetle ayrılır.Oranda fena değil.
Psv Eindhoven - Biney Yehuda(1h) 1 (1,45)
Psv rahat alır, en az 2-3 fark bekliyorum.
Toplam Oran : 10,5
Not : Odense -Genoa ve Roma-Kosice maçlarından uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle Roma - Kosice maçında verilen 2handikap gerçektende büyük bir handikap 1,45 oran bu riski almaya değmez.