- 20 Haziran 2011
- 60.737
- 68.936
- 4.758
Halili eyüp almış tatlar kaçık keromSg lan nerden senin ekibin oluyor git PTTde senin ekibin
20 yıldır Fenere domalıyorsunuz dediğin günden sonra Feneri tokatlayıp duruyoruz ama sesin çıkmıyor hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halili eyüp almış tatlar kaçık keromSg lan nerden senin ekibin oluyor git PTTde senin ekibin
20 yıldır Fenere domalıyorsunuz dediğin günden sonra Feneri tokatlayıp duruyoruz ama sesin çıkmıyor hiç
HAFTAYA EKİBİMİZİN ORANI 1.25 OLACAKKKK .
Maç konusunda kazanamayız tarzı postun var mı göremedim caps bilerdim.
SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak
Al ülkede şu yorumu yapan yorumcu yoktur muhtemelen
Göztepenin 2.lig beyaz grup ihtimalleri doğunca gsli olduğunu hatirladiSg lan nerden senin ekibin oluyor git PTTde senin ekibin
Fenere oynadığın şampiyonluk bahsini ne zaman açıkliycan?Göztepenin 2.lig beyaz grup ihtimalleri doğunca gsli olduğunu hatirladi
Ben en son Antalya maçında fbye 1.5 ve 2.5 üst oynadım pişmanımFenere oynadığın şampiyonluk bahsini ne zaman açıkliycan?
Demirören tüyo almistirKansız puştlar tam
Ağlatma beniGöztepenin 2.lig beyaz grup ihtimalleri doğunca gsli olduğunu hatirladi
şikecilerden öne geçmemiz için puan farkının 30-40 falan olması lazım herhalde.Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.
• Fenerbahçe - 1.90
• Galatasaray - 1.90
• Beşiktaş - 8.50
• Trabzonspor - 14.00
• Başakşehir - 16.00
• Adana Demirspor - 35.00
• Konyaspor - 80.00
burdan giren var mı acabaSüper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.
• Fenerbahçe - 1.95
• Galatasaray - 4.50
• Beşiktaş - 5.50
• Trabzonspor - 6.00
• Başakşehir - 8.50
• Adana Demirspor - 25.00
• Konyaspor - 25.00