- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
fm vakti değil mi artık??Yeni oranları bekliyorum da önden yerimi alayım dedim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm vakti değil mi artık??Yeni oranları bekliyorum da önden yerimi alayım dedim![]()
beşiktaş galibiyetiyle beraberYeni oranları bekliyorum da önden yerimi alayım dedim![]()
bu fenere nasıl hala 2.25 veriyorlar yavSüper Lig şampiyonluk oranları güncellendi.
Fenerbahçe: 2.25
Galatasaray: 2.90
Beşiktaş: 2.90
Trabzonspor: 14.00
![]()
Artık ikili averaj yok sanırım ?Bjk maçında en az 2 farklı yenmeliyiz. Aksi taktirde ikili averajı vericez.
İnşallah son dk larda luyindama nın yedirdiği o golü çok aramayız![]()
Var rengim halaArtık ikili averaj yok sanırım ?
Ah luyindama. Neyse BJK yi ezip geçeceğiz zaten.Var rengim hala![]()
Kasayı mı bastın kardeşim?4,50 den bize oynadi bu kardesiniz![]()
Bjk maçında en az 2 farklı yenmeliyiz. Aksi taktirde ikili averajı vericez.
İnşallah son dk larda luyindama nın yedirdiği o golü çok aramayız![]()
Hayır ikili averaja gol farkı dahil.İkili averaj gol sayısı ile alakalı değil. Galibiyet ile alakalı. İki takımında 1 galibiyeti olursa genel averaja bakılır.
Evet ikili averajda deplasman golü uygulaması yok diye biliyorum bende.İkili averaj gol sayısı ile alakalı değil. Galibiyet ile alakalı. İki takımında 1 galibiyeti olursa genel averaja bakılır.
1 farklı yenersek ikili averaj onlarda.İkili averaj gol sayısı ile alakalı değil. Galibiyet ile alakalı. İki takımında 1 galibiyeti olursa genel averaja bakılır.