#İddia! Hulk İçin 100M Dolar Teklif Edildi!

Birkere de bizim oyunculara talip olun be, megersem ne pis ne yavsak cikti bu cinliler

Önce Ruslar, Sonra Araplar şimdi Çinliler futbolun içine ettiler, koca koca kulüpleri, bütün dünya futbolunu kendi oyuncağı yaptılar. Fiyatları fırlattılar saçma sapan oyunculara öyle rakamlar veriliyor ki buna birilerinin dur demesi lazım.

Yayın gelirleri 300 milyon dolardan 1.200 milyar dolara çıkmış.Ligin isim hakkı 10 milyondan 150 milyo dolara çıkmış.Para eşit dağıtılırsa takım başına nerdeyse 90 milyon dolar.

Zenit nereye kabul etmiyo ya yalan

~tap

Rostovlar ve Anzhiler, WHU ve Liverpool'lar ayni seviye de mi

Seviye açidan Ingiltere Rusyaya bin basar

Hulk sisirilmis bir topçu

Fizigi var diye çok abartiliyor

Bazileri Ronaldo ve Messi gibi iyi oldugunu zannediyor

Rusya liginden iyi oynuyor diye hemen 40m avro veren enayiler Ingiliz kulüpler var ama ona katiliyorum

Kaçırdığın nokta bu işte. Hulk Rusya'da o golleri atıyor, İngiltere'ye gitse gene atar. Dünyanın neresine giderse gitsin gene atar. Konu burada İng ve Rusya liginin kalite kıyası değil.

Kaçırdığın nokta bu işte. Hulk Rusya'da o golleri atıyor, İngiltere'ye gitse gene atar. Dünyanın neresine giderse gitsin gene atar. Konu burada İng ve Rusya liginin kalite kıyası değil.

Bende Rusyada atiyor diye Ingilterede'de otomatikmen atamaz demeye çalisiyorum

Oradaki seviye Rusyadan çok daha yüksek

Bende Rusyada atiyor diye Ingilterede'de otomatikmen atamaz demeye çalisiyorum

Oradaki seviye Rusyadan çok daha yüksek

Daha önce attı, Porto dönemini gayet iyi hatırlıyoruz. Fiziğinden hiçbir şey kaybetmedi. Kalite desen alası var. Gene atar. Ki Rusya ligi kalite anlamında çok iyi olmayabilir ama mücadele anlamında bir şey diyemezsin...

Bir yanda günlüğü 1 dolara 15 saat çalışan çocuk işçiler, diğer tarafta havaya saçılan 100lerce milyon dolarlar. Sokayım böyle düzene.

Poldi ve burak'i kitleyek la bunlara paketi 50m

Bonus olarak chedjou'yu da verek

Lavezziyede teklif yapmislar,oda gitmeyi düsünüyormus...Iyice cildirmis lan bunlar.

Burak + Yasin paketi verelim 20 milyon dolara, ikisi de Çin üretimi Ronaldo zaten.

Bizim takımı komple verelim

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt