#İddia! Hulk İçin 100M Dolar Teklif Edildi!

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Çin kulübü Shanghai Shenhua, Hulk için Zenit’e 100 milyon Dolar (91 milyon Euro) önerdi. Zenit kabul etmedi...

Eğer haber doğruysa piyasanın anasını sevecekler Çinliler. Delirmiş lan bunlar. Jackson 42M, sonra Toure'ye yıllık 40M şimdi de Hulk...

Sallamasyon gibi geldi ama gercek ise sasirmadim nedense.

bunlar harbiden gerizekali

25m avro bile zor eden oyuncuya 100m avro ödemek istemek...

Hulk Bulut'u verelim 10 milyona.

Bu sallamadir da bunlar para akliyor başka bi açıklaması yok bu isin.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok overrated bir oyuncu

önce avrupa liglerinde basarili olsun, ondan sonra 40-50m avro yaz
Avrupa liglerinde nasil basarili olsun anlamadim? Adam zaten golunu atiyor CL, AL ve Rusya liginde, iyide oynuyor. Baska ne yapmali?

Avrupa liglerinde nasil basarili olsun anlamadim? Adam zaten golunu atiyor CL, AL ve Rusya liginde, iyide oynuyor. Baska ne yapmali?

Rusya Ligi büyük lig mi

Adam zaten 29 yasina gelmis, son sezonlar sadece Rusyada oynamis

Öyle oyuncular o kadar para ödemek ahmakliktir imho

Rusya Ligi büyük lig mi

Adam zaten 29 yasina gelmis, son sezonlar sadece Rusyada oynamis

Öyle oyuncular o kadar para ödemek ahmakliktir imho
Hmm, senin mantigina gore (yanlisim varsa duzelt) sadece Ingiltere, Ispanya, Italya ve Almanya da oynayan oyuncular mi pahali olabiliyor bonservisi ile?

Eğer doğruysa, ki sanmıyorum, satmayan gerizekalıdır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hmm, senin mantigina gore (yanlisim varsa duzelt) sadece Ingiltere, Ispanya, Italya ve Almanya da oynayan oyuncular mi pahali olabiliyor bonservisi ile?

Nein, ama 29 yasinda olmasi, son sezonlar Rusya da oynamasi, ve overrated olmasindan dolayi o kadar para etmedigini düsünüyorum

O liglerde basarili olmus oyuncularin en azindan yüksek seviyede basarili oldugunu biliyoruz o yüzden tutma orani daha yüksek

Rusya ligi kalite olarak Türkiye liginden pek farkli degil - ligin overall kalitesini kiyaslarsan

Ayrica yasi 24-25 filan da degil

Nein, ama 29 yasinda olmasi, son sezonlar Rusya da oynamasi, ve overrated olmasindan dolayi o kadar para etmedigini düsünüyorum

O liglerde basarili olmus oyuncularin en azindan yüksek seviyede basarili oldugunu biliyoruz o yüzden tutma orani daha yüksek

Rusya ligi kalite olarak Türkiye liginden pek farkli degil - ligin overall kalitesini kiyaslarsan

Boldladigim kismi anliyor ve katiliyorum genel olarak.

Rusya Ligi 5 sene once Turkiye ligi ile ayniydi ama bugunku Rusya ligi genel olarak > Turkiye Ligi (takimlarina bakarsak)

Bu rakamlari görünce dünyada adalet olmadigini yeniden hatirliyorum

Rusya liginde oynaması değerini etkilemez. Adam her türlü golünü atıyor AL, Rusya ligi vs. Atıyorum Manu'ya filan gitse yani iyi oynayamayacak mı? Kalitesi belli adamın. 100M filan tabii ki etmez de, 25 de çok komik bi rakam. 40M filan rahatlıkla eder...

Rusya liginde oynaması değerini etkilemez. Adam her türlü golünü atıyor AL, Rusya ligi vs. Atıyorum Manu'ya filan gitse yani iyi oynayamayacak mı? Kalitesi belli adamın. 100M filan tabii ki etmez de, 25 de çok komik bi rakam. 40M filan rahatlıkla eder...

Rostovlar ve Anzhiler, WHU ve Liverpool'lar ayni seviye de mi

Seviye açidan Ingiltere Rusyaya bin basar

Hulk sisirilmis bir topçu

Fizigi var diye çok abartiliyor

Bazileri Ronaldo ve Messi gibi iyi oldugunu zannediyor

Rusya liginden iyi oynuyor diye hemen 40m avro veren enayiler Ingiliz kulüpler var ama ona katiliyorum

beşiktaş sakat dembaba'yı dünya paraya çin'e itelemedi mi ?
hulk için o rakam bu şartlarda normal ama para aklamaktan başka açıklaması da yok.

Geri
Üst Alt