İddia l Riera Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanmıyorum ya forumun yüzde 90 Riera'nın nesini beğeniyor. Liverpool'da iki sene oynamış sadece ilk bir kaç maçında iyi oynamış. 2. senesinde hep yedek beklemiş. Sonrasında Olympiakos'a gitmiş dandik Yunan liginde doğru düzgün 90 dakika oynamamış. Sık sık oyundan çıkarılmış. Temposu olmayan. Şutları o kadarda iyi olmayan. Abartılı driblingi olmayan. Fazla mücadele etmeyen bir oyuncu nasıl adama keyif verir anlamış değilim.
Şerafettin başka oyuncumu izledin?[/QUOTE] Riera'dan daha iyi oyuncuları izlediğim ve bunları alabilme ihtimalimiz varken biraz sitem ediyorum. Ama Riera kesinlikle her maç 90 dakika oynayabilecek bir oyuncu değil. Riera'da Elano gibi kondisyon sorunu var. Bunu bilmiyorsan biraz araştır. Şutları Kewell kadar iyi değil.

Ilgilendirmiyor. Bana Liverpool'da oynarken çok b.ktan bir futbolcu izlenimi vermişti onun için dandik Yunan liginde ne yaptığı önemli değil. Ister 20 asist yapsın. Bize yıldız futbolcu sözü verildi. Riera kesinlikle yıldız bir oyuncu değil.

Liverpool taraftarinin videonun altina yazdigi yorum: "What a legend... Liverpool misses you Albert!!

Cevap: İddia l Riera Galatasaray'da

Riera'dan daha iyi oyuncuları izlediğim ve bunları alabilme ihtimalimiz varken biraz sitem ediyorum. Ama Riera kesinlikle her maç 90 dakika oynayabilecek bir oyuncu değil. Riera'da Elano gibi kondisyon sorunu var. Bunu bilmiyorsan biraz araştır. Şutları Kewell kadar iyi değil.

--başka rieradan bahsediyosun galiba....en son ne zaman izledin?şutları en az kewell kadar iyi

Hayırlı olsun...:(

Allah askina Necati, simdi Riera geldi diye adami ovmek icin ligi Yunan liginden dandik'mi yapacan ? Fener'in bir PAOK'a elenmesi ligi daha dandikmi yapiyor ? Panathinaikos Maccabi Tel Aviv'e elendi, gecen sene aynen Olympiakos Avrupa ligi oynayamadi. Djibril Cisse'li Pana'yi Rijkaard donemindeki Mustafa Sarpli Galatasaray 1-3 yikmadimi ? Ondan once oynanan Olympiakos maci var.

Bence abartmayalim. Ligimiz berbat ise, Yunan ligi daha berbat.

Uefa siralamasina göre bile Yunan Ligi bizim önümüzde. Türkiye Ligi dandiktir, bunu inkar etmeyin. Burda futbol disinda hersey oynaniyor. Yunan Ligi cok iyi bir lig olmasa bile, orda en azindan futbol oynaniyor. Bizim ligte her türlü pislik var ve hersey yapanin yanina kar kaliyor. Sirf bu yüzden bile Yunan Ligi > Türkiye Ligi derim ben.

Umarım Culio'yu gönderdiğimize değer bir performans sergiler.

Hayırlı olsun marlos'u beklerken riera'yı aldık.

Hayırlı olsun. Takım oyuncusu. Bu arkadaşlık ortamına ayak uydurursa bizim psikopatlarla çok iş yapar.

Hayırlı olsun. Sol kanatsız olmaktan iyidir. İyi transfer sayılır.

Uefa siralamasina göre bile Yunan Ligi bizim önümüzde. Türkiye Ligi dandiktir, bunu inkar etmeyin. Burda futbol disinda hersey oynaniyor. Yunan Ligi cok iyi bir lig olmasa bile, orda en azindan futbol oynaniyor. Bizim ligte her türlü pislik var ve hersey yapanin yanina kar kaliyor. Sirf bu yüzden bile Yunan Ligi > Türkiye Ligi derim ben.

Katiliyorum.

albert_riera_800051c.jpg

jean-claude-van-damme-awi.jpg

Jean Claude Van Damme terk

Şeref aydın tamam demiş hayırlı olsun ama yinede bu yıl taraftarı tahmin edicek çoşturacak bir oyuncu alamadığımız gibi en iyi yıldızımızı kaybettik ve riera'Da arda'nın boşluğunu kesinlikle doldurabilicek kapasitede bir oyuncu değil iyi oyuncu ama rıdvan dilmen stayla bi arda değil..

O ne çene yapısıdır be riera :D

Aidiyet duygusu taşıyıp taşımadığı çok çok önemli

Burada Elano örneği verirken aidiyet duygusunu dikkate almak gerekiyor

Abartıyorum, Elano'ya şimdi Galatasaray'ın renkleri neydi diye sorsan bilmez

Podolski, Arshavin gibi yıldız oyuncularla ilgilendikten sonra Riera'nın gelecek olması, taraftarlarda tabi ki bir hayal kırıklığı yaratacaktır çünkü bize yıldız oyuncu sözü verildi. Eğer gidip Riera'ya 8 milyon civarlarında bir para verdiysek, o zaman yönetime karşı büyük tepki olacaktır.

[video=youtube;Im7NHmTIjrI]https://www.youtube.com/watch?v=Im7NHmTIjrI&feature=player_embedded#![/video]

Riera; Şut atamıyor, Dribling yapamıyor. Hızı yok

Şu 5 dakikalık videoda hepsi var:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt