İdmanı Yarım Bırakan Mauro Icardi'nin Durumu Belli Oldu

Oyuncular sürekli maç yapınca daha az sakatlanıyor sanırım. Geçen sezon sürekli maç vardı 1-2 kişi dışında pek sakat vermemiştik. O dönem de bu durumu foruma yazmıştım. Ne zaman bol aralı fikstürler oynanıyor o zaman sakatlanmaya başlıyor oyuncular.

En kilit 2 oyuncumuzun sakatlığı bizleri çok derinden yaraladı

Hay bu dünya kupası saçmalığının!!

Darbesiz nasıl sakatlanmayı başarıyorlar. Tam ivme yakalayacağın yerde en kilit oyuncuların sakat. Nasıl dönecekleride belli değil.

Istbulspor macinda Gomisin penalti kacirip berabere kalisimizi goruyorum.

2. derece zorlanma + yırtık tespit edilen Dübuanın sakatlığı 25 gün sürmüş 3 maç kaçırmış. Sadece zorlanma olan sneijderinki 2016da 16 gün sürmüş. Yine yakın zamanda 2.derece zorlanma ve kanama olan Mitsö ise 21 günde dönmüş.

Kas hasarı ne demek bilmiyorum ama kanama veya yırtılma olmadığına göre en fazla Sneijder gibi 15-20 gün arasında döner diye düşünüyorum.

midtsjö'de de benzeri olmuştu
2-3 hafta içerisinde döneri fazlası olmaz gibi.

Dönmesine döner de nasıl döneceği önemli.İlk geldiği zaman sahada yürüyen adam son 2 haftada prime İcardi gibi oynuyodu tekrardan o seviyeye gelmesi kim bilir ne kadar zaman alacak.Mertens false 9 oynatıp Oliveira'nın yokluğunda Mata'yı ofsansif 8e çekmek mantıklı gibi duruyor şu şartlarda.

Dönmesine döner de nasıl döneceği önemli.İlk geldiği zaman sahada yürüyen adam son 2 haftada prime İcardi gibi oynuyodu tekrardan o seviyeye gelmesi kim bilir ne kadar zaman alacak.Mertens false 9 oynatıp Oliveira'nın yokluğunda Mata'yı ofsansif 8e çekmek mantıklı gibi duruyor şu şartlarda.
Evet bu bizim yedek planımız olabilir. Gayet iyi olur.

Ya da Seferovici kazanmalıyız

Geri
Üst Alt