- 17 Eylül 2018
- 20.665
- 23.548
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X'den algım görseliLink var mi?
Doğru.Top eline çarpmıyor ki, kalça beş karışımına çarpıp belki elini sıyırıyor olabilir. Penaltı falan dwğil.
Resimle de desteklemiş senin dediğini.
Aynen, algı için top geldikten sonra elin açık hali fotosunu paylaşan hesaplar var ama normalde el doğal konumda.Bahattin duran da ayni sekilde acikladi
Penalti degil dedi
Kol dogal kosu konumunda ve top geldikten sonra aciliyor yani topun temasindan sonra
İlkler her zaman GS'ye uygulanır bknz: 9 saniye kuralı, Mohamed hava topunda dirsekten direk kırmızı kart(onun dışında direk kırmızı alan olmadı benzer pozisyonlarda o pozisyonda değildi zaten kırmızı)bein de hakem geldi inceliyorlar daha önce böyle birşey oldu mu
Ondan şüphe yok.Alayı namussuz bunların.Tüm dünyadaki üst düzey hakemler bile penaltı değil dese bile fb algı yapacak maalesef bunlar bildiğin şeref yoksunluğunda dünyanın bir numaralı markasıdır
Senin mantığına mı bakacağız futbolun yazılı kurallarına mı reis?benim mantığıma göre penaltı
oyuncunun kolunu ne yapacağı ile ilgilenmem. top engelleniyor sonuçta
bana kalsa kuralı değişirim de bu sefer işimize geldi işte o kural. o yüzden susuyorum.Senin mantığına mı bakacağız futbolun yazılı kurallarına mı reis?

bana kalsa kuralı değişirim de bu sefer işimize geldi işte o kural. o yüzden susuyorum.![]()
Yapma heis 50 kişiye yolladım bu fotoyu!!!bu image ifab şeysinde yok
yani penaltı değil ama böyle bi imaj var mı şüpheli
Bizim icin olsa cagirmazdi yaniliyorsun orda.okey penaltı olmayabilir ama aynı posyon aynı dk'da bizim veya ifbnin lehine olsaydı kesin çağırırdı VAR denen oluşum bu da bir gerçek