- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.176
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk devrenin yarısından sonra her deplasmanda yenilip, hiçbir derbiyi kazanamayıp Başak’tan fark yedi ve öyle gitti. Başak’tan fark yediği maçta da uzun zamandır kazanamıyorduk bide çift forvet deneyelim dedik diye sokuk bir açıklama yapmıştı. Balık hafızalı olmamak lazım. Dursun-Tudor.. Denenmişleri deneyip başarı beklemek akıldışı bir aktivite..Keske gelse on okan eder terimi saymiyorum bile. Terim tudorun takimi ile sampiyonluklar yasadi
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geri pas futboluna hasret kalmıştım zatenmuhtemelen f.t dönecek necati ateş şükrü hanedar buluşmuşlar çünkü
reis totem mi yapıyon yoksa safını belirtmek için mi o avatar??Geri pas futboluna hasret kalmıştım zaten
Tostosu muBegendin mi avatari mi
asparagas haberlere zaman harcamaya gerek yok@Emre Bari kriz mi geçirdin niye yazmıyon
asparagas haberlere zaman harcamaya gerek yok
inanmak başarmanın yarısıdır. tudor'dan bi farkın olsun.
Dursun basganim gemileri yaktı geliyor.reis totem mi yapıyon yoksa safını belirtmek için mi o avatar??
Her defasinda tagini Haberturk diye okuyorum.asparagas haberlere zaman harcamaya gerek yok
Her defasinda tagini Haberturk diye okuyorum.