Igor Tudor: "Hajduk U16 takımını çalıştırırken, Galatasaray'da olduğumdan daha mutluydum"

Kuyruk acısı. Bu klübün uçakla üzerinden bile geçme küçük hoca. Sneijdere kurban olsun.

Cok komiksiniz. Hem Terim hem de Tudor feci derecede kötü antrenörler.Tudor kovulduğu haftada şu anda Terimin topladığı puandan 10 puan fazlasını aldı en rezil TD diyerek kovuldu. Terim yabancı bir hoca olsaydı ne düşünürdün bu futbola?
Evet Başakşehir'den 5 tane de Terim yedi o kadroyla.

Bu Hırvat köylüsünün isminin Galatasaray ile birlikte zikredilmesi bile başlı başına bir utanç belgesi.

Türkiye'de biz de mutlu değiliz ki . . .

FC4Adk7WEAEH1-8
Babasi italyan, annesi Alman. Tuchel ile beraber Okudular antrenörlügü. En iyisi olarak bitirdi. Y…. schalkeyi 2. yapti, moskovada cok iyidi, ama irkcilik yüzünden birakti!

GS asigi, HEMEN GELMELI BAY BICEPS

3F548CED-F9A7-4385-90EF-6E1A07317E52.jpeg

Tudor’un Bizde mutsuz olmasini anlayabiliyorum

Karaburkspor da Iyi isler yapan bir hocaydi ve taraftarimiz tarafindan sosyal medya da ‘imparatudor’ diye bahsedelin bir hoca haline gelmisti yani aslinda tudor’un Bizde göreve gelmesinin sebebi taraftarin istegidir bu bir gercek

Göreve geldikten sonra ilk 2 macta 5 puan kaybedince tudor döneminde sampiyonluk yarisina havlu atmamiz,gelir gelmez Bruma ile yasadigi problem ve sezon sonunda sneijder’i göndermesi ile taraftar destegi tamamen kayboldu,birde ostersunds’a elenince is farkli noktalara gitti

Basin cok sert elestiriler yapti Kabul Ama riekerink örnegi vereyim,taraftar herzaman ‘riekerink bey’ diye destek verdigi icin basin genelikle geri adim atmak zorunda kaldi elestiri konusunda Ama tudor’un arkasinda taraftar destegi olmadigi icin taraftar tudor’u basinin önüne atmis oldu

Birde buna ligin Baslamasina 2 hafta kala dönemin baskani romanya ya ulu Orta lucescu ile görüsmeye gitmesi fitili atesledi

Tudor lige 7 galibiyet 1 Beraberlik ile baslamasina ragmen taraftar destegini bir türlü arkasina alamadi,trabzon macindan itibaren 7 Mac ust uste deplasman da maglubiyet ic saha da galibiyet diye gidince isik olmadigi icin görevden alindi

Derbiler bir kenara bana göre tudor icin iki kritik Mac vardi,biri 5-1 lik basaksehir maglubiyeti ki o mactan puan ya da puanlar cikarmis olsaydik bambaska seyler konusurduk,diger Mac ise malatya deplasmaninda yani Son macinda alinan maglubiyet,o maci kazanmis olsaydik devre arasi geliyordu en azindan takimin basinda kalma ihtimali olurdu ve devre arasinda psikolojik ve mental olarak kendini toparlama sansi olurdu

Denedik olmadi cok kötü anlarda denk geldi Sneijder olayi taraftar desteginin kaybolmasi falan,Herseye ragmen kendisinin iyi bir teknik direktör oldugunu dusunuyorum basarili olmasini isterim sahsen

Biz de öyle Tudor kardeş biz de öyle.

Benim hiç anlayamayacağım bir nedenle taraftar çok istedi bu adamı.

derbilerde bizi anadolu takımı gibi oynattın senin çapın bu kadar çapsız herif

Geri
Üst Alt