Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahim sen yüzümüzü kara cikartma hocamız basarili olur insAllah.

"beşiktaş maçında çimleri ısıran oyuncular görmek istiyorum. bunu yapamam diyen var mı?"

img-burakyilmazkendiniyereatmasowu-64.jpg

böyle mi? :asd:

1.90'dan uzun stoper transferi yapin dedik, adamlar gitti 1.90'dan uzun stoper transferi yapti ama hoca olarak :D

Dursun bize ince mesaj yolluyor bence, alin size 1.90 stoper misali.

İyi düsünün. Tutarasa muazzam bir t.dmuz olmus olur . Tutmaz ise bu sefer dinozorlar Dursunu kovacak

Bu sezon ilk 2de bitirirse bana göre yeterlidir.

Şampiyon olursa güzel olur tabi.

Tudor'un gelişi iki yönden iyi oldu.

Başarılı olursa mücize olacak şu yönetim ile ve kendini ispat edecek.

Başarısız olursa suçun büyüğü zaten yönetimde artık. 1 senede 4 teknik direktör değiştirdiler 2 haftalık Orhan Atik'i saymazsak. Gelişi ile tutucu üyelerden büyük tepki de çektiler.

Göndereceği son teknik direktör olabilir Dursun ve avanesinin. Taraftar zaten başından beri öfkeli kendilerine.

Tudor'un gelişi iki yönden iyi oldu.

Başarılı olursa mücize olacak şu yönetim ile ve kendini ispat edecek.

Başarısız olursa suçun büyüğü zaten yönetimde artık. 1 senede 4 teknik direktör değiştirdiler 2 haftalık Orhan Atik'i saymazsak. Gelişi ile tutucu üyelerden büyük tepki de çektiler.

Göndereceği son teknik direktör olabilir Dursun ve avanesinin. Taraftar zaten başından beri öfkeli kendilerine.
Satışları yapmadan gitmez bu adam.

tapatalk

Amacını gerçekleştirmeden gitmez bir yere. Şu durumda ibra falan olayı olacağını da sanmıyorum. Sürpriz bir sportif başarı yaşanmazsa dönemi bittikten sonra aday olacağını da sanmıyorum.

tapatalk

Hayalde mi kurmayalım Sarper?

Yağlı suratlıdan kurtulmamız şart.

Derinler ne derse o maalesef.Aslında bu çok büyük bir sorun.Fener'de Aziz gitti mi çoğu şey normale dönecek,Bjk zaten memnun her şeyden.Daha halka açık bir kulüp olmamız lazım.Bu taraftarlar olmasa Galatasaray Avrupa'ya sesini duyurmuş Türkiye'nin en büyük kulübü değil sıradan bir lise-kolej takımı olurdu.Tamamen de halka açılsın popülizm tavan yapsın demiyorum ama üyelik şartları esnetilebilir.Liselilerin sahip olduğu ayrıcalıklar olması gerekenin 5 katı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt