Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igor Tudor, maçta kornerden yenilecek ilk golde defans oyuncularının bütün takıma yemek ısmarlayacağını söyledi.

İlla Latovlevici üzerinde durmamak lazım Kolarov gibi birini almaya çalışmalıyız gelecek sezon için

Muslera
Linnes Corluka Serdar Kolarov
Mendy Delaney
Bruma Sneijder Rodrigues
Calleri

Corluka ve Kolarov ile defansı sağlama alırız
Mendy kiralık Leicester Ndidi ve Amartey'e sahip kiralanabilir
Delaney'i çok beğeniyorum yayın gelirinin artması ve clye gidebilirsek alınabilir olmazsa Ferri..
Calleri ise şahane bir isim onun içinde uğraşmalıyız
Sağ bek konusunda da aklıma bir isim gelmedi

yaklaşık 5-6 transfer ile çözebiliriz

Hayırlı olsun. Açıkçası cesur hamleleri ile farklı olduğunu ortaya koydu. Umarım bu potansiyelini devam ettirerek beraber büyük bir yükseliş sağlarız.

giphy.gif
agresif 1 baslangic

Hayirli ugurlu olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğu oyuncumuz tudorun temposuna dayanamaz.

Muhtemelen, Balta, Selçuk, Poldi kesik yer,

Carole, Bruma, Rodriguez Has adamları olur.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım hayırlı olur. Ben olsam bu sezonki başarıyı kriter olarak almaz ve ne sonuç olursa olsun Tudor'la 1 yıl daha devam ederdim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 de Chedjouyu kazanip Sneijderi kaybederiz.
Ayrica De Jongun Tudor ile birlikte 1-2 Level atlayacagini düsünüyorum. Yanliz 3-5-2 ye Eren-Podolski Sinan-Podolski Sinan-Eren mi Ona Karar veremedim.

Sneijder WM 2014 da bu taktikle oynamamisydi Hollandada ? Tam hatirlamiyorum. Yada 5-3-2 miydi

Spanien - Niederlande, 13.06.2014 - Weltmeisterschaft 2014 - Spielbericht | Transfermarkt

WM de bile iyi oynamisti Sino (adamlar Robben, RVP ve Sneijder yüzünen orgasm olup durmuslardi)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt