- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
adanayi da yenemezsen hemen bavullarini topla ve yürü git .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes takmış 3lü'ye - Bir açıklama yapma gereği duyorum:
Yahut 4-3-3 de DMC geriye gitti ve Beklerin ileriye çıktı vakit, nasıl bir diziliş oluşuyor ?
_____________Muslera
___________IV__________IV
_______________DMC
_RB______MC________MC_____LB
____RW________ST_______LW
4-3-3 >>> 3-4-3 oluyor.
Fener de Topal Stoperlerin arasına girip, Caner ve GG bek den ziyade Kanat gibi oynamadı mı ?!
Başarıli bir oyun da sergilediler, mevcut durumlarına bakarsak. Yok 3lü TR başarılı olmaz diye tutdurmuslar.
Başarılı Futbol için Kaliteli Oyuncular ve Sistem önemli - Dizilişlere çok takılmamak lazım.
Bu olayı Tudor'a yıkmak istemiyorum ama büyük ihtimalle ligi 5. bitiririz ....
Tudor'a yıkılmayacak bir şey yok hocam. Bal gibi de yıkılır. Sonuçta takımı aldığında üçüncüydük ve daha liderle evimizde maç yapacaktık. İkincilik benim için başarıdır, üçüncü olursak normalini yapmıştır ancak daha kötü bir derece direk kovulma sebebidir Tudor için. Bunları Tudor'u destekleyen biri olarak söylüyorum.
Sorun üçlü dörtlü oynamakta değil bunu sanırım en az bi 5 defa söyledi kendisi de fazla takılmayın buna diye. Haklı da.
Sorun takımın sahadaki tavrı - defansif olarak bir düzelme var az da olsa ama ofansif olarak geriye gittik gibi geliyor bana sankim Riek hocanın dönemine göre bilmem katılır mısınız.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
bu da rodriguese taktı galiba,GS da adalet yok.tabiki her pok başına gelir bu takımın.
kimleri futbolcu sanmalıyızRodrigues'i PAOK'a aldıran kendisi. Burada şans vermiyorsa PAOK için yeterli burası için hamle oyuncusu görüyor demektir.
Standartımız çok düştüğü için Bruma-Rodrigues gibileri futbolcu sanıyoruz.
kimleri futbolcu sanmalıyız