Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanayi da yenemezsen hemen bavullarini topla ve yürü git .

Oynattigi sisteme gore oyuncularimiz yok

Iyi takimlara karsi zar zor kaleye gidiyoruz

Tudor üçlü'den vazgecmezse kendini bitirir

Herkes takmış 3lü'ye - Bir açıklama yapma gereği duyorum:

Yahut 4-3-3 de DMC geriye gitti ve Beklerin ileriye çıktı vakit, nasıl bir diziliş oluşuyor ?

_____________Muslera
___________IV__________IV
_______________DMC

_RB______MC________MC_____LB

____RW________ST_______LW

4-3-3 >>> 3-4-3 oluyor.

Fener de Topal Stoperlerin arasına girip, Caner ve GG bek den ziyade Kanat gibi oynamadı mı ?!

Başarıli bir oyun da sergilediler, mevcut durumlarına bakarsak. Yok 3lü TR başarılı olmaz diye tutdurmuslar.

Başarılı Futbol için Kaliteli Oyuncular ve Sistem önemli - Dizilişlere çok takılmamak lazım.

Üclüden vazgececegini düsünmüyorum, Tudor tipi hocalar bu tip tenkitler geldikce, daha fazla sarilirlar bir olaya... Bu suradan bile anlasilabilir aslinda. Tudor mac icinde 3lü savunmaya geciyor, ancak maclari genelde 4-4-2 oynuyordu Karabük´de... Ilk puan kayibi, ve sistem elestirilerinden sonra, o tutumunu savunmaya basladi. Ben öyle tercih ediyorum, felan filan dedi...

Bu dizilis icin stoperlerimizin yeterli teknik kapasitesi yok.

Herkes takmış 3lü'ye - Bir açıklama yapma gereği duyorum:

Yahut 4-3-3 de DMC geriye gitti ve Beklerin ileriye çıktı vakit, nasıl bir diziliş oluşuyor ?

_____________Muslera
___________IV__________IV
_______________DMC

_RB______MC________MC_____LB

____RW________ST_______LW

4-3-3 >>> 3-4-3 oluyor.

Fener de Topal Stoperlerin arasına girip, Caner ve GG bek den ziyade Kanat gibi oynamadı mı ?!

Başarıli bir oyun da sergilediler, mevcut durumlarına bakarsak. Yok 3lü TR başarılı olmaz diye tutdurmuslar.

Başarılı Futbol için Kaliteli Oyuncular ve Sistem önemli - Dizilişlere çok takılmamak lazım.

Oyun rakip yari sahasina yayildigi vakit, bizde üclü orta saha rayinda blok halinde kaliyor. Bekler ve merkezler markaj altinda oldugu vakit, oyunu kurmak stoperlerimize kaliyor. Ileride bosluklar olusunca, bu uzun paslari o stoperlerimiz atmak zorunda kaliyor ceza sahasini civarina, ve cogu zaman geciremiyorlar topu, yada en uygun yere gönderemiyorlar.

Bir orta saha oyuncusu da zaman zaman üclünün arasina girebilir, ama hem top kullaniminda daha etkilidir, hemde gerektiginde ileriye de cikabilir ve etkili olabilir.

Bizim Chedjou disinda stoperlerimiz teknik acidan cok cok zayif. Bir umut izliyoruz, ama bu stoperler icin bu dizilisin uygun olmadigini düsünüyorum.

Zaten 3 tane stoper'in önüne 2 tane bek koyup tempo yapamayan 2 tanede ortasaha koyarsan tabiki hücum yapamazsın üstelik Sneijder oynasın diye Bruma bu sistemde katlediliyor

Yapılacak işlem belli
2 tane sağlam stoper
2 tane dayanıklığı yüksek full bek
2 tane tempo yapabilen ortasaha
1 tane forvet
Eldeki adamlardan Bruma Muslera Garry(ki o bile soru işareti) Serdar(sakatlanmazsa) 11 seveyesindeki adamlarımız

Yani kadromuz o kadar kalitesizki istediğin diziliş ile istediğin oyun anlayışı ile oyna bir nane olmayacak zorlayarak 4 tane adam sayabildim yav kadrodan

Tam tersine 3-4-3 ve Tudor'un oyun anlayışından vazgeçmemek gerektiğini düşünüyorum zaten bu sene gitti en iyi ihtimal ile AL'ye gitmek için uğraşıcaz

Takımı bu sisteme çalışmaya alıştırıp yavaş yavaş önümüzdeki yılların kadrosunu kurmaya başlıycaz artık ...

4'lü ile 3'lü oynamak arasında ciddi fark var. Uzun uzun yazacak enerjim yok ama 3 stoperli ve bir de çizgi halinde oynamak ile 4'lü oynarken hücumda beklerin öne çıkıp DM'nin stoperlerin araya girmesi aynı şeyler değil.

Hocam lütfen bizi mahcup etme. Ne yaparsan nasıl yaparsan yap şu takımı ikinci yap. Seneye de kal güven ver taraftara, Yeni transferlerle bomba gibi bir takım yap şu takımı. İkinci yapamazsan korkarım bu beceriksiz insanlar seni gönderir başıboş bir sezona daha mahkum oluruz...

Bu olayı Tudor'a yıkmak istemiyorum ama büyük ihtimalle ligi 5. bitiririz ....

Bu olayı Tudor'a yıkmak istemiyorum ama büyük ihtimalle ligi 5. bitiririz ....

Tudor'a yıkılmayacak bir şey yok hocam. Bal gibi de yıkılır. Sonuçta takımı aldığında üçüncüydük ve daha liderle evimizde maç yapacaktık. İkincilik benim için başarıdır, üçüncü olursak normalini yapmıştır ancak daha kötü bir derece direk kovulma sebebidir Tudor için. Bunları Tudor'u destekleyen biri olarak söylüyorum.

Tudor'a yıkılmayacak bir şey yok hocam. Bal gibi de yıkılır. Sonuçta takımı aldığında üçüncüydük ve daha liderle evimizde maç yapacaktık. İkincilik benim için başarıdır, üçüncü olursak normalini yapmıştır ancak daha kötü bir derece direk kovulma sebebidir Tudor için. Bunları Tudor'u destekleyen biri olarak söylüyorum.

Yani birde şöyle düşünmek lazım JoR le devam edilseydi bile bundan çok da kötü olmazdı

Tudor özellikle taraftar tarafından çok seviliyor hırslı gencecik bir Td ama bir farkını koyması lazım ortaya hani azda olmadı takımın başına geleli iyide zaman oldu ama şu anda pozitif olarak yansıyan koşu mesafelerimiz var defans nispeten iyi gibi(ama kesinlikle düzeldi diyemeyiz)

Bir farkını ortaya koyması lazım Tudor'un yoksa böyle olmayacak gerçekten takım hücum edemiyor gol atamıyoruz çok sıkıntılı gerçekten ...

Sorun üçlü dörtlü oynamakta değil bunu sanırım en az bi 5 defa söyledi kendisi de fazla takılmayın buna diye. Haklı da.

Sorun takımın sahadaki tavrı - defansif olarak bir düzelme var az da olsa ama ofansif olarak geriye gittik gibi geliyor bana sankim Riek hocanın dönemine göre bilmem katılır mısınız.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Sorun üçlü dörtlü oynamakta değil bunu sanırım en az bi 5 defa söyledi kendisi de fazla takılmayın buna diye. Haklı da.

Sorun takımın sahadaki tavrı - defansif olarak bir düzelme var az da olsa ama ofansif olarak geriye gittik gibi geliyor bana sankim Riek hocanın dönemine göre bilmem katılır mısınız.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Maalesef banada öyle geliyor reis koşu performansı olarak iyiye gidiyor takım defans'ta nispeten toplandı gibi gibi ama hücum anlamında gerçekten sıkıntılar büyük inşallah Tudor'un bir planı vardır bu konuda

Üçlü stoperle oynadığı zaman takım çoğu maçlarda ofansif anlamda geriye gitti ve takım bu tarz futbola alışık olmadığı için sorunlar yaşandı.

Bir üçüncü stoperle oynayarak hücumda 1 oyuncu ile eksik oynuyorsun. Ayrıca Yasin ve özellikle Carole wingback oynamaya alışık olmadıkları için hücum hattı ile bu oyuncular iletişim sorunu yaşadılar bazı maçlarda

Bunu görmek zor olmamalı.

Son düzenleme:
bu da rodriguese taktı galiba,GS da adalet yok.tabiki her pok başına gelir bu takımın.

bu da rodriguese taktı galiba,GS da adalet yok.tabiki her pok başına gelir bu takımın.

Rodrigues'i PAOK'a aldıran kendisi. Burada şans vermiyorsa PAOK için yeterli burası için hamle oyuncusu görüyor demektir.

Standartımız çok düştüğü için Bruma-Rodrigues gibileri futbolcu sanıyoruz.

Rodrigues'i PAOK'a aldıran kendisi. Burada şans vermiyorsa PAOK için yeterli burası için hamle oyuncusu görüyor demektir.

Standartımız çok düştüğü için Bruma-Rodrigues gibileri futbolcu sanıyoruz.
kimleri futbolcu sanmalıyız

kimleri futbolcu sanmalıyız

Kendine oynamayan, oyunun her alanında olan en önemli maçtan önce trip atıp mutsuzum diyen oynamayı reddetmeyen karakterli oyuncuları tarihimizde fazlası ile mevcut.

Örnek vermek gerekirse

Bülent Korkmaz
Gheorghe Hagi
Felipe Melo
Johan Elmander
Tugay Kerimoğlu
Hasan Şaş
Ergün Penbe
Fernando Muslera
Gheorghe Popescu
Tomas Ujfalusi
Emmanuel Eboue
Emre Aşık
Ümit Davala

vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt