Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın hocası olamayacağının sinyallerini çok önceden vermişti zaten hocaya diyecek bir şey yok. Ona gelene kadar başkan, yönetim ve o haysiyetlerini yitirmiş genel kurul üyelerinin kelleleri alınmalı. Yoksa Tudor gitmiş Mudor gelmiş çok bir şey değişmeyecek.

Bi hafta goklere cikarip sonra yere batiriyoruz..bizde suan sorun yonetim buna odaklanip tudormus sneijdermis snra gelmemiz lazim.yoksa 1 sene daha cop

Kalacaksa tek ümidim transfer yaptırabilmesi, 2011' de olduğu gibi takımın iskeletinin değişmesi lazım ama bu basiretsiz yönetimle, bu çömez hocayla yapabilir miyiz şüpheliyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başı şampiyonluk
Ortası CL
Sonu UEFA

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başı şampiyonluk
Ortası CL
Sonu UEFA

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya Antalya-Trabzon maçı var Allah'tan.Derbiyi kesin kayıp olarak görüyorum.Tesellimiz,en azından biri sağlam darbe yiyecek o maçta.Umarım Trabzon alır Antalya tamamen kopar.Kupayı Fener/Başak yarı final galibi aldığı sürece 5. olduğumuzda da Avrupa Ligi'ndeyiz.Ancak ikisi bizi takibe devam ederse 6. olma şansımız var öyle böyle.İkisinden biri kopsun,şu durumda da Antalya kopsun diyorum ben,onlarla daha fazla var puan farkı,ikili averajın bizde olması da cabası.

Ben artık istikrar peşindeyim gerekirse 2-3 sene daha şampiyon olmayalım ama bu düzeni bu kurguyu yenelim her maç sonrası da bu hocadan cacık olmaz hoca istifa yanlış kadro demeye de gerek yok bu zihniyet devam ederse daha 10 larca hoca gelir 10 larca hoca gider hele ki bu yönetim altında daha nice hocalar görürüz zaten olay bu kadar da basit istikrar olmayan yerde kalıcı başarı da olmaz sadece ara ara 10 yılda 2-3 sene arka arkaya alırız ve aynı şekilde bu döngü tekrar eder. UEFA kupasını kazandıktan sonra son 17 seneye bakalım kaç hoca gelmiş kaç hoca gitmiş 0 istikrar 0 düzen 0 planlama yapılıyor...

Bir de şunu eklemek istiyorum Lucescu 2001-2002 de şampiyon olup, CL de çeyrek final oynatıp, Süper kupayı alan bu adamı Terim uğruna feda ettiğimiz gün bu istikrar ve düzen bozulup batışa geçmişizdir başımıza gelecekler o günden belliymiş terimi severim ama onun uğruna belki de istikrarımızı bozduk ve ona bağımlı hale geldik bir de yöneticilerin keyiflerine göre hocaları harcadığı bu düzen sonu ermezse daha çok TD ler görürüz ve o listeyi sayfalarca uzatıp 2-3 senelik başarıları konuşuruz

Dursun kaldığı sürece, Tudor ile devam edilip edilmemesinin bir önemi yok. Bizim sorunumuz hoca sorunu değil. Yönetim sorunu. Tudor kalsa, zaten istediği transferler yapılmayacak mevcut durumda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atağımız yoktu lan 90 dakikada

Atağı geçtim şutumuz yoktu ya

Tamam kadro kötü kabul ama bu kadar da değil

Ayıptır yazıktır yaa

rezillik ötesi bir durum yaşıyoruz

Yani isim bile bulamıyoruz yaşadıklarımıza

Ayrıca en başından söyledim yine tekrar ediyorum

Bu adamdan bize teknik direktör olmayacak

Bi bok verdigin yok , bari Sneijder ve Nandoyu rahat birak Allahin mali

Bi bok verdigin yok , bari Sneijder ve Nandoyu rahat birak Allahin mali

cf36eb353db28f2265b70efd0ccb9bb0_-dr-evil-mini-me-zip-it-dr-evil-zip-it-memes_480-270.gif

Tudora bu sene kesinlikle laf etmem. Seneye birçok oyuncunun fişini çekecek gibi duruyor bunlardan biride sneijder ama bilmesi gereken şeyler var. Bu takımda melo diye ortasaha vardı yaşlandı, artık eskisi gibi koşmuyor diye yollandı yerine ceyhun ,tolga ,de jonk vb gibi oyuncular alındı biz şimdi melonun ölüsünü arar hale geldik. drogba vardı aynı şekilde yollandı bırak drogbayı burağı arar hale geldik eğer yönetime güvenip oyunculara sırt çeviriyorsan bence yanlış yoldasın. Ama ben senin seneye kadar kalacağına ihtimal veremiyorum malesef taraftar ne zaman galyana gelip yönetimi istifaya davet etse teknik direktörün işin son veriliyo. Sorunun hala teknik direktörde olduğunu sanıp istifaya davet eden bazı kişilere bir sorum olacak yönetim tarafından aptal yerine koyulmak sizi hiç rahatsız etmiyormu?

Leicester da Claudio Ranieri gibi bir adamı futbolcular harcadı o gittiğinden beri 5 galibiyet aldılar 1 mağlubiyet gerçekten Tudor gitse ne değişecek tabi ki hiç birşey oyuncular keyiflerine göre gene bir hoca bulacaklar beğenmezlerse kapı dışına koyacaklar ne de olsa arkadaşlar haftalık idman saatlerini ve ağırlığını beğenmiyorlar bırakalım Tudor canlarını okumaya devam etsin daha da antremanları sertleştirsin bu oyuncu grupları böbürlenmeye devam etsin :D

Seneye Abdullah Avci gelsin kadrosunu olustursun. 2. senesinde Dursundan kurtuluyoruz. Sampiyon oluruz o zaman

valla onu bunu bilmem ama su ana kadar epic fail.

yaptigi sacmaliklar oyle boyle degil.

gerizekali 3lu savunmami dersin.

en iyi yerimiz olan kanatlari bitirmesinimi dersin.

yasinin 10 numara oynamasinimi dersin.

kadroya orta yapmayan kanat koyup ama hala eren ayisini oynatmasinimi dersin.

adana karsisina ciktigin sadece biraz hucum yapabilen josue selcuk (o da ptt seviyesinde olan) ikilisiyle belkide ligin en iyi kontraya cikan takimi olan ve direncli orta sahasi olan basaksehire cikmasinimi dersin.

cavandanin stoper oynamasinimi dersin.

tolganin stoper oynamasinimi dersin.

vs. vs. vs.

artik savunulacak hic bir yani kalmadi. cirpinmamak lazim.

ha bu arada asil sorun dursun kimse yanlis anlamasin. bunu zaten 2 senedir diyoruz. ama tudorda su ana 5 yasinda cocugun yapmayacagi sacmaliklari yapiyor.

Podolski : takım ı koşturmaktan başka bir şey bilmiyor.

Doğruysa bu, tudor hadi köyüne.

Tudor'u destekleyenlerden biriyim ama acik konusmak lazim, hayal kirikligi, berbat bir oyun oynuyoruz, rakip kaleye gidemiyoruz, kaleye sut cekemiyoruz, riekerink doneminde bu kadar kotu degildik, dogru takimdaki oyuncularin cogu 30+ yaş uzeri oyuncular, basariya doymus ve kalite olarak yetersiz oyincular ama yinede basaksehir'den 4 yedik, besiktas'a evimizde yenildik, trabzon'a deplasmanda yenildik, hic bir buyuk maci kazanamadik kendisiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt