Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Sneijder De Jong la dövüşmen filan umrumda değil ama haberlerdeki Muslera'ya çattı kısmı doğruysa sende bittin bizim için be Tudor ...

Valla tamam direk Tudor'u suçlamak doğru değil ama takımın başına geleli uzun zaman oldu boş boş koşmaktan başka takıma kattığı hiçbirşey şey yok maalesef

İyice anadolu takımına döndük hücum edemiyoruz çok gol yiyoruz pas yapamıyoruz ...

Yok takım hücum yapamıyormuş yok diziliş sıkıntılıymış filan hepsini bir kenara bırakalım

Dün yasin 10 numara gibi oynadı Sneijder yerine
Ligin en iyi sol kanat oyuncusu Bruma Tudor geldikten beri 10 numara gibi oynuyor böyle boş boş geziyor sahada
Ayağında top tutmayı beceremeyen Eren oynadı Poldi yerine
Belkide ligin hava toplarında en etkili defansçısı Yalçın'ı her hava topunda savunan isim Josue'ydi
En ufak bile bir hücum planı olmadan sahaya çıktı dün takım adım kadar eminim top orta sahayı geçince kimse ne yapacağını bilmeden boş boş top dolaştırıyordu
Ligin en diri belkide en iyi takım oyunu oynayan ekibine karşı deplasman maçına Selçuk-Josue orta sahasıyla çıktık(maç boyunca sadece 3 ikili mücadele almış bu ikili 36 yaşındaki Emre tek başına 6 tane ikili mücadele kazanmş)
Taktik diziliş mentalite hepsini bir kenara bırakıyorum ne bu takımın hali arkadaş ? sahada o kadaş saçma sapan koş koş koş diye uğraşıyorlarki top ayağına gelince yürüyecek halleri kalmıyor heleki ikili mücadelelerde filan kesin olarak kaybeden bizimkiler oluyor
Dün çok merak ettim acaba koskoca Galatasaray'da Bruma hariç kaç tane ikili mücadele kazanmışız ?

Hani Tudor o kadar kondisyon fizik güç şöyle böyle diyor ya taktik teknik diziliş hepsini bir kenara bıraktım bu futbolcuların hali ne böyle ?

Zamanında şu adamı istemediğim, riekerink'le devam edilmesini istediğim için bir ton laf yemiştim değişik başlıklarda.

Tudor anca günü kurtarma hamlesi olurdu, olmadı.

Sezonu riekerink'le tamamlayıp yazın yeni hoca ve transferle yeni bir takım kurmak gerekliydi. O zaman geleceği kurtarirdik. Melo bile terim'in dönmesini istediğini beyan ediyor :(

Valla gelmesini çok istiyordum kendisinden ümitliydim ama olmucak belli sene sonuna kadar kalsın sonra yollanmalı

Yok abi nerden tutsan elde kalıyor. Bende istedim olsun diye ama şu izlemeye çalıştığım futbol her anlamda rezalet.

Tudor'un örnek aldığı taktik
juventus-barcelona-ya-karsi-oynadigi-taktikle-9489514_9751_300.jpg

Ama sahada gördüğümüz
process

Bu leş kadroyu transfer yapmadan düzeltebilecek tek bir TD yok dünyada

Fatura yine Teknik direktöre kaldı maalesef. Tek bir kişi olduğu için gönderilmesi en kolay o olduğu için belkide

Maç sonrası taraftar tepkilerine baktığımda hep TD hedef alınıyordu maalesef sorunun ana kaynağı olan yönetim ve futbolcu grubu yine bir şekilde sıyrılacaklar

Herkes Terim de Terim falan diyor fakat gelsin tek transfer yapmadan şuanki oyuncu grubuyla başarılı olsunda görelim.

Mümkün değil Conte'de gelse Simeone'de gelse 3 hafta sonra küfürler eşliğinde gitmesi istenir

Tudor'un gelmesini isteyenlerden biri olarak ilk geldiğinde bu oyuncu grubu onuda yer dedim ve maalesef yanılmadım.

Keşke sene sonu gelseydi İgor Tudor yazık oldu

Terimi tanimamissiniz. terim suanki mevcut kadro ve yönetim oldugu sürece gelmez, kendini riske atmaz. cok basit

sneijderi oynat , takımı onun etrafında kur ,sonra ne pok yiyosan ye.sneijdere dokunma.

Evet tudorun da yanalislari var kadro seciminde ama bu demek degilki bütün hata tudora ayit. acik ve net bizim futbolcular cok kosmayi cok calismayi sevmiyorlar. son aciklamalari da bunu gösteriyor peki bu durumdan nasil kurtulacaklar? tabiki kötü sonuclar alarak. artik o kendini bilmez futbolcularin hepsini göndereceksin yoksa bügün tudor yarin baska biri hic farketmez gene hüsran olur, nasil olsa pasalar takir takir paralarini aliyorlar, ha kadroya girmese mac basi priminden mahrum kalir ama onuda artik idare ederler sonucta asgari ücret üzeri maas almiyorlar.

gercekten devrim yapmak istiyorsak ilk 11 de oyniyan en az 7 tane oyuncu gönderilmeli yoksa ne huzur ne care bulunur bu takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt