Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Valla Sneijder De Jong la dövüşmen filan umrumda değil ama haberlerdeki Muslera'ya çattı kısmı doğruysa sende bittin bizim için be Tudor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam biz niye son dklarda gol atıyoruz? yoksa şampiyon mu olacagızbi anlamı olmalı.
sus gereksizSana dedik degil mi uzak dur diye bu basliktan
Begendin mi yaptigini ugursuz
sus gereksiz
Taktikleri hoca mi yonetim mi belirler? Yonetim istedi diye Tudor da oyle yapiyorsa o da onlarin kuklasi olmus demektir.3lu savunma oynamayi yonetim istemisse ben bu adamda suc bulamam
Burasi turkiye...yeni patron 3lu dediyse mecbur oynatacaksin.Taktikleri hoca mi yonetim mi belirler? Yonetim istedi diye Tudor da oyle yapiyorsa o da onlarin kuklasi olmus demektir.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
O halde Tudor da boş bir hoca oldugunu kanitlamis olur eger bu konuda onlarin lafina gore hareket ediyorsa.Burasi turkiye...yeni patron 3lu dediyse mecbur oynatacaksin.
Kredisi yok adamin ben dogal buluyorumO halde Tudor da boş bir hoca oldugunu kanitlamis olur eger bu konuda onlarin lafina gore hareket ediyorsa.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk