Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 2
- 608
Juventus'ta stoperlik yapmış bir adam takımında stoper olarak Semih Kaya'yı düşünüyorsa beyninde hasar vardır ve ömür boyu futboldan men edilmedilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juventus'ta stoperlik yapmış bir adam takımında stoper olarak Semih Kaya'yı düşünüyorsa beyninde hasar vardır ve ömür boyu futboldan men edilmedilir.
Elinde Ramos varda Semihimi kullaniyor rdas? Kim var elinde, Semihi kullanmasinda kimi kullansin?Juventus'ta stoperlik yapmış bir adam takımında stoper olarak Semih Kaya'yı düşünüyorsa beyninde hasar vardır ve ömür boyu futboldan men edilmedilir.
Elinde Ramos varda Semihimi kullaniyor rdas? Kim var elinde, Semihi kullanmasinda kimi kullansin?
Sikinti TD de degil arkadaslar kadroda, anlayin sunu artik
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Elinde Ramos varda Semihimi kullaniyor rdas? Kim var elinde, Semihi kullanmasinda kimi kullansin?
Sikinti TD de degil arkadaslar kadroda, anlayin sunu artik
JOR zamanindada simdide TD ye takmislar gidiyorlar. Ne desem bilmiyorum rdas. Artik bunu gormek istemeyen art niyetli diye dusunuyorumBende onu diyorum stoper yok stoper umarım 2 stoper alırız yoksa durum çok kötü olacakley:
Chedjou - En son başakşehir maçında oynadı o da bitmiş durumda
Serdar - Kronik sakat
Koray - 7-8 ay sakatlık yaşadı
Hakan - Hamlelerde çok aşırı ağırlaştı geriye kaçarak oynuyor
Onumuzdeki sezon icin kim gide kim.kala rdas. Hele bi bismillahÖnümüzdeki sezon için konuşuyorum. Yine Semih oynarsa sıkıntı bende mi olacak?
Onumuzdeki sezon icin kim gide kim.kala rdas. Hele bi bismillah
Bilmiyorum, daha bugün Sinanın küllerini denize serptik.Basima bisey gelmeyecekse, aykut bile bundan iyi hocadir.
buda pazartesici çıktı iyi miİgor Tudor: 2 hafta sonra pazartesi günü toplanacağız ve şu anda bizimle beraber olan bir çok isim o gün olmayacak.
Hayırlısı
Terim gelse bunlari yollarmi sence rdas?Tahammülüm yok. Sabri-Semih-Selçuk gibi leşler devam edecekse bir halt olmaz bundan da. Ya cesur olup kanserli hücreleri temizleyecek ya da düzenin uşağı olup kovulacak.
Terim gelse bunlari yollarmi sence rdas?
Bekletelim gorelim ama Tudora guvenelim bence
AynenNe yollaması? Terim gelse hepsini ilk 11 oynatır koca sezon Allah korusun.
De Jong-Bruma-Sneijder uclusunun "idmana cikmayiz" kalkismasina karsi Tudor'un yaninda yer alan Selcuk aramizda yer almayacak kisilere dahil mi degil mi o onemli.
Bence Selcuk Tudor'un has adami olarak seneye de banko 11 olacak.