Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus'ta stoperlik yapmış bir adam takımında stoper olarak Semih Kaya'yı düşünüyorsa beyninde hasar vardır ve ömür boyu futboldan men edilmedilir.

Juventus'ta stoperlik yapmış bir adam takımında stoper olarak Semih Kaya'yı düşünüyorsa beyninde hasar vardır ve ömür boyu futboldan men edilmedilir.

Bence Tudor da bir problem yok sorun diğer stoperlerin durumları orta da belki hakan oynatabilirdi tabi o da berbat durum da zaten seneye semih bu takım da olmaz hele Ozan Kabak hazırlık döneminde kendini gösterirse semih hamzasının yanına geri döner :D

Elinde Ramos varda Semihimi kullaniyor rdas? Kim var elinde, Semihi kullanmasinda kimi kullansin?

Sikinti TD de degil arkadaslar kadroda, anlayin sunu artik

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Elinde Ramos varda Semihimi kullaniyor rdas? Kim var elinde, Semihi kullanmasinda kimi kullansin?

Sikinti TD de degil arkadaslar kadroda, anlayin sunu artik

Bende onu diyorum stoper yok stoper umarım 2 stoper alırız yoksa durum çok kötü olacak :oley:
Chedjou - En son başakşehir maçında oynadı o da bitmiş durumda
Serdar - Kronik sakat
Koray - 7-8 ay sakatlık yaşadı
Hakan - Hamlelerde çok aşırı ağırlaştı geriye kaçarak oynuyor

Bende onu diyorum stoper yok stoper umarım 2 stoper alırız yoksa durum çok kötü olacak :oley:
Chedjou - En son başakşehir maçında oynadı o da bitmiş durumda
Serdar - Kronik sakat
Koray - 7-8 ay sakatlık yaşadı
Hakan - Hamlelerde çok aşırı ağırlaştı geriye kaçarak oynuyor
JOR zamanindada simdide TD ye takmislar gidiyorlar. Ne desem bilmiyorum rdas. Artik bunu gormek istemeyen art niyetli diye dusunuyorum

Tahammülüm yok. Sabri-Semih-Selçuk gibi leşler devam edecekse bir halt olmaz bundan da. Ya cesur olup kanserli hücreleri temizleyecek ya da düzenin uşağı olup kovulacak.
Terim gelse bunlari yollarmi sence rdas?

Bekletelim gorelim ama Tudora guvenelim bence

mustafa sarp barış ayhan servet gökhan vs onlarıda sonsuza dek 11 oynatacaktı terim.
onlarda terimin prensleriydi. "genç" semihe falan ölse şans vermezdi mesela.
hep aynı muhabbet sürecek popülerliğini ve yaptırdığı geyiği hiç bitirmeyecek

bu arada tatil ve birçok kişi aramızda olmayacak sözleri tudorun geldiğinden beri söylediği en güzel sözleri olmuş.

Son düzenleme:
Biraz da olsa ümit görüyorum,tabi transferlere göre durum değişir.

De Jong-Bruma-Sneijder uclusunun "idmana cikmayiz" kalkismasina karsi Tudor'un yaninda yer alan Selcuk aramizda yer almayacak kisilere dahil mi degil mi o onemli.

Bence Selcuk Tudor'un has adami olarak seneye de banko 11 olacak.

De Jong-Bruma-Sneijder uclusunun "idmana cikmayiz" kalkismasina karsi Tudor'un yaninda yer alan Selcuk aramizda yer almayacak kisilere dahil mi degil mi o onemli.

Bence Selcuk Tudor'un has adami olarak seneye de banko 11 olacak.

Sneijder - Selçuk arasında seçim yapacaksak olsak bence en makul olanı ikisininde bu takımdan uzaklaşıp gitmesidir çünkü ikisi de kaldıkça zarar veriyorlar ikisi de kendini hiç ama hiç bakmadı umarım tudor hocam 8 numara konusunda baskı yapacaktır :D

Lucescu boşta, Fatih Terim biraz zorlansa gelecekmiş gibi bir hava var, Abdullah Avcı gibi hem Galatasaraylı hem de yıllardır üstüne koyarak giden bir adam var ama biz hala bu ne yaptığı belli olmayan, kariyeri olmayan geçimsiz, takım yönetemeyen, taktik bilmeyen adamdan medet umuyoruz. Çok ziyan bir durum..

Sabri-Semih-Selçuk ve Yasin

Şu 4 gereksiz ve beyinsizi şutla da zaten takım kendiliğinden 2 seviye atlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt