Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AL'yi alınca farklı bir yere katılmıyoruz ki? :D

Takım rayına oturursa ligin favorisi olabiliriz. Ancak AL nin favorisi olmamıza imkan yok, herhangi bir Türk takımının Avrupada kupa alması sürprizdir, şimdilik. Yukardaki mesajlarımda izah etmeye çalışmıştım aslında...

Melo temposuyla oynayan adam düşünce sıkıntı oluyor. Sneijder oynatan adam. Tempolu takımda daha çok iş yapar bence. Bu yüzden kalmasını istiyorum.

Olan oldu artık. Tudor başarılı olur inşallah. Kendisine hiçbir ön yargım yok.. Ha bence hatalı başladı ama kendi bilir sonuçta kariyer O'nun kariyeri.

melo temposuyla oynuyodu ama onu melo yapan temposu değildi

temposuyla oynayan adam gattusodur

sneijder oynatan adam ama bize hem oynayan hem oynatan biri lazım,sosa gibi talisca gibi ben arfa gibi

sneijderin bizdeki misyonu doldu malesef,

ben artık o full sol kanada yakın oynamasından,her sezon açılışına geç katılmasından,sözleşme muhabbetlerinden sıkıldım

ismi varmı evet bi markamı evet ama kurtarmıyo artık

Takım rayına oturursa ligin favorisi olabiliriz. Ancak AL nin favorisi olmamıza imkan yok, herhangi bir Türk takımının Avrupada kupa alması sürprizdir, şimdilik. Yukardaki mesajlarımda izah etmeye çalışmıştım aslında...

Bu sene bol keseden para saçıp başarılı olma zorunluluğu altına girmesek katılmazdım.3 lig şampiyonluğunu 1 Avrupa Ligi'ne değişmem.Ne yazık ki haklısın. :D

Bu sene bol keseden para saçıp başarılı olma zorunluluğu altına girmesek katılmazdım.3 lig şampiyonluğunu 1 Avrupa Ligi'ne değişmem.Ne yazık ki haklısın. :D
Zurnaca buluyorum bu bakis acini ,3 sene sampiyon olsan kasana girecek para 100 milyon euro uzerinde Uefa sampiyonlugu max 20 milyon euro gelir getirir

gelen giden oyuncular konusunda hala Tudor un etkili olduğunu düşünüyorsunuz ama bunlar tek bir adamın karar vereceği işler değil.Ünal Aysal zamanında Wesley i getirirken nasıl "adamı da getiririm onu oynatacak hocayı da" dediyse şu anda da böyle bir durum söz konusu.

bu sezon oluşacak tablo tek bir kişinin başarısı ya da başarısızlığı olmayacak ama başarısızlık ta ilk gidecek olan Tudor

Taraftarin aysal terimden sonra sneijder ve antisneijderci olarak bolunmesi kaos getirecek

Zurnaca buluyorum bu bakis acini ,3 sene sampiyon olsan kasana girecek para 100 milyon euro uzerinde Uefa sampiyonlugu max 20 milyon euro gelir getirir

Ben kulübün muhasebecisi değilim taraftarıyım.Gençlerbirliği belki de borçsuz harçsız tek kulüp bu ligde,onlar gibi mi olalım para var para kazanmayı biliyorlar ama başarı yok.

Ben kulübün muhasebecisi değilim taraftarıyım.Gençlerbirliği belki de borçsuz harçsız tek kulüp bu ligde,onlar gibi mi olalım para var para kazanmayı biliyorlar ama başarı yok.
İyi gun taraftari olman beni uzer ,kulubumuzun menfaatlerini dusunup ayni paydada hareket etmeyi arzularim sahsinla.

Sneijder'i istemiyorsa, teşekkür edilip gönderilmeli.

Şuradan devam ->> Teknik Direktör Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt