Türk futbolunun en büyük sorunu teknik direktörler üzerinden tezahür ediyor. Emek vermek, çaba harcamak ve üretmek istemiyoruz. Bu aynı zamanda ülkenin de en büyük sorunu. İstiyoruz ki bir teknik adam geldiği gibi başarıdan başarıya koştursun. Evet örnekleri var fakat method bana göre istisnaidir. Bakın Abdullah Avcı'ya. Bana göre kesinlikle 2. veya 3. sınıf teknik adam. Ama zamanı ve iş güvenliği varken bir ismin neler başarabileceğinin örneği. Keza Ertuğrul Sağlam da bunu bize gösterdi.
Tudor veya bir başkası... Keşke Riekerink'le denenseydi. Mustafa Denizli gibi fahiş hatalar olmadığı sürece artık bir teknik adama zaman tanımanın vakti. Sneijder konusundaki transfer politikamıza katılmıyorum ancak bunun müsebbibi Tudor mu emin değilim. Özbek yönetimi sorumluluğu hep başkasına yüklemeyi seçti. Geçen sene de göndermeye çalıştıkları bir oyuncu Wes. Ancak biz vur diyince öldürüyoruz. Teknik direktörün tek sorumlu olması hadisesi kadar dangalakça bir şey olamaz. Yeri geldiğinde Ünal Aysal gibi Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da diye raconu kesersin. Sneijder Galatasaray'ın değeridir. Yönetim teknik adama bu takımda Sneijder olacak planlarını ona göre yap diyebilir. Zira futbol sadece futbol değildir. 32 yaşında bir Sneijder bu gün dünyanın her takımında iş yapar.
Yine meselenin özüne dönersek Tudor potansiyeli olan bir hoca. Hataya hatayla karşılık vermemek lazım. Sneijder giderse bile hocanın arkasında durma taraftarıyım.