Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Yazilanlari boyle okuyorum

O sezon 77 puanla 2.,Fener de 51 puanla 6. oldu.2. olmak başarı değil tabi de,Fener çok kötüydü o sene.Yani bizden iyi değillerdi.

Bundan ziyade adamin fiyasko transferleri gözlere daima carpti . Resmen genel ev gibi yöneltildik. Giren cikan belli olmadi bir an

Kralll

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes affeder tudor affetmez adamsın takımın maç kaybettigi gün izni düşünen adamın burda yeri yok

Dursununda tudorunda Allah cezasını versin tez zamanda beter olurlar umarım.Gittik ne idüğü belirsiz dursun tipli hocayı takıma getirdik.

Sıkıyorsa Oynatma Belhandayı bugün. Polemikleri bitir ve numarasini göster

Sneijder yüzünden yazılanları anlamak mümkün değil.Suç burada yönetimin.
Yönetemedikleri için, işi daha hazırlık kampı baslamadan halletmedikleri için, evet bencede ihale tamamen yönetime kalıyor. Ancak ondan önce bu işin fitilini ateşleyen Tudor. Aslında kızıyorum ama bir yerde diyorum ki bir çok teknik direktör böyle, her teknik direktör her oyuncu ile anlaşamıyor, her oyuncuyu istemiyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bruma ile ilgili koparacaginiz kiyameti sneijderden dolayi kopariyorsunuz, sizi anlamak güc. Bruma dünya futbolunun geleceginde, adini yazdirabilecek, fantastik yetenekli bir cocuktu. Sneijder ise tarih olmus, yakin gelecegi de veteran liglerinde olan bir eski yildiz.

Gereksiz bir duygusallik hakim.

Tudor idare edemedigi icin degil, idare etsem ne olacak, nereye koyacam, diye düsündügü icin yolluyor kendisini.

Son düzenleme:
Bruma ile ilgili koparacaginiz kiyameti sneijderden dolayi kopariyorsunuz, sizi anlamak güc. Bruma dünya futbolunun geleceginde, adini yazdirabilecek, fantastik yetenekli bir cocuktu. Sneijder ise tarih olmus, yakin gelecegi de veteran liglerinde olan bir eski yildiz.

Gereksiz bir duygusallik hakim.
Bruma olayında da bayağa kıyamet koptu zaten. Gerçi Bruma konusunda ben yönetime bile kızmıyorum çünkü Brumanın gitmek istediğine bende inanıyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bruma olayında da bayağa kıyamet koptu zaten. Gerçi Bruma konusunda ben yönetime bile kızmıyorum çünkü Brumanın gitmek istediğine bende inanıyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Hic birsey kopmadi aga, sadece biraz tepki. Tabiki bruma gitmek istiyordu, ama kamptan sonra sözlesmesini uzatmayan yönetime kalir o ihale. Belliydi adamin yeniden kendine geldigi. Bruma net olarak dünyanin en yetenekli kanatlarindan bir tanesiydi, ve umarim o potansiyali kafasini da kullanarak, bundesliga da ortaya koyar. Ozaman verseydin 2 milyonu, sonra adam senden diger topculari gösterip, 4-5 istemezdi.

Sneijder ise herseyden bagimsiz zaten yakin zamanda futbol tarihine karisacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt