Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Yazilanlari boyle okuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kel kafanda yumurta kirayim
fenerlilerin GS efsanelerine yaptigi bir harekettir
![]()
bunu bir itiraf olarak kabul ediyorum senin tarafindan
yuh bunu ne zaman yapmislar ...
Böyle diyim o zaman . Tudor senin o son saclarini teker teker koparayim
6-0lik macta malesef
hem 6 gol hem de kafamiza yumurta yedik
Terim harbiden agzimiza etmis o dönem. Sandigimizdan daha kötü
O sezon 77 puanla 2.,Fener de 51 puanla 6. oldu.2. olmak başarı değil tabi de,Fener çok kötüydü o sene.Yani bizden iyi değillerdi.
Yönetemedikleri için, işi daha hazırlık kampı baslamadan halletmedikleri için, evet bencede ihale tamamen yönetime kalıyor. Ancak ondan önce bu işin fitilini ateşleyen Tudor. Aslında kızıyorum ama bir yerde diyorum ki bir çok teknik direktör böyle, her teknik direktör her oyuncu ile anlaşamıyor, her oyuncuyu istemiyor.Sneijder yüzünden yazılanları anlamak mümkün değil.Suç burada yönetimin.
Bruma olayında da bayağa kıyamet koptu zaten. Gerçi Bruma konusunda ben yönetime bile kızmıyorum çünkü Brumanın gitmek istediğine bende inanıyorumBruma ile ilgili koparacaginiz kiyameti sneijderden dolayi kopariyorsunuz, sizi anlamak güc. Bruma dünya futbolunun geleceginde, adini yazdirabilecek, fantastik yetenekli bir cocuktu. Sneijder ise tarih olmus, yakin gelecegi de veteran liglerinde olan bir eski yildiz.
Gereksiz bir duygusallik hakim.
Bruma olayında da bayağa kıyamet koptu zaten. Gerçi Bruma konusunda ben yönetime bile kızmıyorum çünkü Brumanın gitmek istediğine bende inanıyorum
Bu Ateş üfleyerek sönmez