Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEo5VuAXYAAshTh.jpg

Riekerink'in oynattığı futbol neyse aynısını oynuyoruz.Sınıfta kaldı bu maç.
Riko'nun oynattığı futbolu mumla arıyorum şu an ki gitmesini isteyenlerin başında geliyordum. Hala da bu değişimin arkasındayım lakin değişimde giden doğru da gelen yanlış oldu. Hadi bir şekilde geldi diyelim yeni sezona bu hocayla girmek intihar etmekti bunu bile göremediler.

Elinde böylesine düşük kalitede bir kadro varken Sneijder'i istemeyen adam hoca moca değildir artık bunu kabul etmemiz gerekiyor.

Istifa hoca. Otoriter motoriter diyordum destekliyordum da edeyim senin otoritene.
Yonetiminle beraber git burdan...
Bu forumdaki herkes daha iyi yönetir takımı

Istifa hoca. Otoriter motoriter diyordum destekliyordum da edeyim senin otoritene.
Yonetiminle beraber git burdan...
Bu forumdaki herkes daha iyi yönetir takımı

askeriye değil burası kardeşim

otorite falan sökmez

takımda maaş sıralamasında kaçıncı sırada tudor 1 bakmak lazım

büyük takımın hocası büyük futbolcularla ego savaşına girmeden onlardan faydalanmalı

bunu 40 defa söyledik

tudor podolski, bruma, sneijder ile tartışma içerisine girerek zaten kapasitesini gösterdi

belki ilerde büyük hoca olur ama acemiliğini gs üzerinde atmasına izin veremeyiz

büyük oyuncularla geçinemeyen hiçbir hoca büyük hoca olamaz. örneği yok bunun. bu adam küçük takımın hocası olur ancak.

askeriye değil burası kardeşim

otorite falan sökmez

takımda maaş sıralamasında kaçıncı sırada tudor 1 bakmak lazım

büyük takımın hocası büyük futbolcularla ego savaşına girmeden onlardan faydalanmalı

bunu 40 defa söyledik

tudor podolski, bruma, sneijder ile tartışma içerisine girerek zaten kapasitesini gösterdi

belki ilerde büyük hoca olur ama acemiliğini gs üzerinde atmasına izin veremeyiz
aynen usta bende o düşüncedeyim artik

Sadece 3 5 ay sabredelim güzel sonuçlar gelirse diyordum kendi kadrosu vs.

Yaptığı degisiklikleri 3 yasinda çocuk yapmaz resmen ihanet, aptallik

Bu gevşek hırvatı takımla birlikte döndürmemek lazım uçağa bile almayacaksın. Bırak kalsın orda vasıfsız.

Etmezler. Gurur meselesi olmuş. Konu Galatasaray değil artık.
Orası öyle tabi hiç sorma. Ben bunu bir Aysal mevzusunda bir de Sneijder mevzusunda gördüm. Hakikaten konu Galatasaray değil. Bir kere kafayı takmış ve kötülemiş ya illa o haklı çıkacak kafa bu. Galatasaray'ın ne olduğu umurlarında değil.

Küçük takım hocası dediğim için özür diliyorum bu açıklamalardan sonra bu herif küçük takım hocası bile olamaz. Ulan senin efsanesi olduğun takımı kestane yaptık lan biz. Yarın bu gider Belhanda ile de kavga eder Gomis le de eder herkesle eder çünkü başka bir bok bilmiyor. Kavga edeyim de beni Kurtlar vadisi hayranı tipler bir halt sansın diyor. Olayın özü budur.

Şuan için Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü teknik direktör diyemem ama net olarak oyun okuma ve rakip analiz etme konusunda Galatasaray'ın son 20 yılının en berbat teknik direktörü

Sneijder takımı bozuyor dimi allahımın hanzosu. Tolganın şutlarına kaldık belki girerde skor hanesi değişir diye.

Afedersinizde bu adam nah bazilarinin söyledigi gibi ilerde Juventus falan yönetir. Herif yildiz egosu cekemem diye direk en iyi oyuncularini postalamaya calisan herifin teki. Büyük takimda yildiz oyuncudan baska oyuncu yok. Juventus Tudoru 5 dakika tutmaz orda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt