Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riko'nun oynattığı futbolu mumla arıyorum şu an ki gitmesini isteyenlerin başında geliyordum. Hala da bu değişimin arkasındayım lakin değişimde giden doğru da gelen yanlış oldu. Hadi bir şekilde geldi diyelim yeni sezona bu hocayla girmek intihar etmekti bunu bile göremediler.Riekerink'in oynattığı futbol neyse aynısını oynuyoruz.Sınıfta kaldı bu maç.
Elinde böylesine düşük kalitede bir kadro varken Sneijder'i istemeyen adam hoca moca değildir artık bunu kabul etmemiz gerekiyor.
Istifa hoca. Otoriter motoriter diyordum destekliyordum da edeyim senin otoritene.
Yonetiminle beraber git burdan...
Bu forumdaki herkes daha iyi yönetir takımı
aynen usta bende o düşüncedeyim artikaskeriye değil burası kardeşim
otorite falan sökmez
takımda maaş sıralamasında kaçıncı sırada tudor 1 bakmak lazım
büyük takımın hocası büyük futbolcularla ego savaşına girmeden onlardan faydalanmalı
bunu 40 defa söyledik
tudor podolski, bruma, sneijder ile tartışma içerisine girerek zaten kapasitesini gösterdi
belki ilerde büyük hoca olur ama acemiliğini gs üzerinde atmasına izin veremeyiz
Orası öyle tabi hiç sorma. Ben bunu bir Aysal mevzusunda bir de Sneijder mevzusunda gördüm. Hakikaten konu Galatasaray değil. Bir kere kafayı takmış ve kötülemiş ya illa o haklı çıkacak kafa bu. Galatasaray'ın ne olduğu umurlarında değil.Etmezler. Gurur meselesi olmuş. Konu Galatasaray değil artık.