- 14 Haziran 2009
- 29.819
- 14.898
- 2.868
Bu hırvat danası mı başarılı olacakmış
Göz var izan var yahu ayıptır. Her şeyi geçtim bizi İsveç'in bir kenar mahalle takımına karşı yaşattığı rezaleti de mi görmediniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın suratına tüküreyimtudor hocam sana güveniyoruz arkandayız.
birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu sezonda umarım konsantreni bozmazsın .
Tamam sen öyle bil.Adam daha dün kendisine bu konuda soru sorulunca farenin deliğe kaçması gibi kaçtı.Hala yok şöyle yok böyle diyorsunuz.Net bir şekilde De Jong,Chedjou,Bruma ve Sneijder'in ipini çekti sezon içinde bu adam.Bu adam varken de kimse Selçuk'u gönderemez
Disipline bak be, asker kışlasında yok. Kendine ceza vermesi yetmez, oyuncuları da istanbula kadar koştursaymış, hem disiplin hem kondisyon.hahaha bu ne lan
Eşi ve çocuğunu görmek için Zagreb'e gitmeyi planlayan Tudor, yenilgi sonrası kendine ceza verdi ve planlarını iptal etti. (Futbol Arena)
Hadi Sneijdere karşı sallayıp duruyorsun zorda olsa anlarım ama ulan dün takım rezil oldu rezil. Bu Güvendiğin adam kaç aydır bu takımın başında ileriye gideceğimize geriye gittik. Başka mesajlarına hani Galatasaray taraftarına etmediğin laf kalmadı ya sneijder yüzünden, bak bu mesajından sonra sakın ola ki Galatasaray taraftarını ağzına alma. Adam takımı rezil rüsva etti rezil rüsva.tudor hocam sana güveniyoruz arkandayız.
birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu sezonda umarım konsantreni bozmazsın .
Tudor olduğu sürece Selçuk'a en kralı dokunamaz diyorum.Tudor gitmeden Selçuk'un gitmesi mümkün değil.En has adamı kendisinindejong ve chedjou rezildi. Bruma'yı yönetim tutamadı. Kiralık gitmeden sözleşmesi uzatılmalıydı. Sneijder daha geçen sene gönderilmek istendi. Eğer yollamak istediyse de kendi kararı.
Mourinho zamanında Casillas ile anlaşamamıştı. Bonucci daha bugün gitti. Yaya Toure ve İbrahimovic'i yolladı Guardiola. Bunlar en üst seviyede bile oluyor. Hiçbir kulüp bir oyuncu için bir teknik adamı yemez. Futbolcuya dayalı düzen bitsin isteniyorsa bu olmalı. Selçuk'ta gitmeli. Umarım onun da ipi çekilir.